Geçtiğimiz yılın en popular internet kanalı ‘PewPewDie’, 4.1 milyarlık izlenme oranıyla rekor kırıyor. 33 milyon takipçisi ve yılda 9 milyon TL’lik kazancıyla internet dünyasının en çok kazanan isimlerinden biri olan İsveçli Felix Kjellberg'i herkes merak ediyor.
 
Kjellberg, 22 yaşındaki sevgilisi Marzia Bisogning’le İngiltere Brighton’da sakin bir hayat sürüyor.
 
YouTube'taki kanalına oynadığı oyunların görüntülerini koyan ve oyunların oynanışıyla ilgili içeriklere sıkça yer veren Kjellberg, bazı oyun yapımcılarının kendi platformundan cesaret aldığını ve oyunseverlerin bu oyunları izlemesi için yeni oyunlar yaratmaya çalıştığına dikkat çekti.
 
Kazandığı milyon dolarlara ragmen mütevazılığı elden bırakmayan Felix Kjellberg, internetten tanıştığı İtalyalı sevgilisiyle olan hayatını ilk kez paylaştı.
 
Pek çok kadın hayranı da olan Felix, hayatındaki kadına deli gibi aşık. ‘Hayatımda öğrendiğim bir şey varsa, o da şudur: Eğer gerçekten istediğiniz bir şey varsa onu elde edin’ diyor, ünlü fenomen.
 
Dört yıl boyunca birbirini hiç görmeyen ve internet üzerinden flört eden ikili, Felix’in İtalya’ya giderek Marzia’yı ziyaret etmesiyle gerçek bir ilişki yaşamaya başladıklarını söylüyor.
 
Felix’in anne ve babası aşçı. Oturduğu yerden para basan fenomen, Gothenburg’da bulunan Chalmers Teknik Üniversitesi’nde endüstri mühendisliği okuyordu.
 
‘Okulda fark ettiğim şey, kimseye benzemediğimdi. Gidip bir şirkette CEO olmak için uğraşacak ve yıllarca mutsuz olacaktım. Bu yüzden okulu bıraktım’ diyor.
 
İşin komiği ise Felix’in ailesinin başlarda onun hayatı hakkında sürekli söylenmesi: ‘Ailem bana bütün gün evde oturup bilgisayar oyunu oynamanın beni hiçbir yere götürmeyeceğini söyleyip duruyordu. Şimdi bunun ne kadar absürd bir durum olduğunu anlıyorum’ diyor Felix.
 
YouTube’un kralı Felix sayesinde sevgilisi Marzia da ‘CutiePieMarzia’ adında bir blog açtı ve 5 milyon takipçiye ulaştı.
 
Ünlü olmak istemeyen ve mütevazı bir hayatı tercih eden Felix, fanları onun adresini bulduğunda taşınmaya karar vermiş. Şimdi de biraz daha gözden uzak durmak için röportaj vermiyor ve medyadan da uzak kalmak istiyor.
 
Kjellberg'in bugüne dek yüklediği en popüler videosu "A Funny Montage" ismini taşıyor ve yüklendiği günden bu yana 51 milyon kez izlendi.