Gerçek 8 çekirdekli telefonunu geçtiğimiz aylarda piyasaya sunan Casper, yeni bir modeli daha satışa çıkardı. Casper’ın yeni akıllısı VIA V8c, beyaz renk ve açık bronz metalik çerçeveyle dikkat çekiyor.

Verilen bilgiye göre, rengiyle telefona “tarz” katan vakumlu polikarbon çerçeve, aynı zamanda sağlamlık sağlıyor. 124 gr hafifliğiyle de sınıfında ön plana çıkıyor. Kullanımda da kısa yoldan, direk erişim ön planda; telefona dokunmadan veya işaretler çizerek cihaza hükmediliyor.

Akıllı erişim...

Casper VIA V8c selfie tutkunlarını memnun ediyor. 13 Megapiksel arka kamera ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip model, 3264*2448 px çözünürlük, 4,7” HD IPS Ekran ile kaliteli çekim ve net görü? sağlıyor. 16 GB dahili hafıza +32 GB’a kadar SD kart desteği ile toplam 48 GB depolama alanı sunuyor.
Casper VIA V8c’nin en önemli özelliklerinden biride akıllı erişim. Ekran kapalıyken çizilen harfler, kısayol işlevi görüyor. Telefon ekranına “C” harfi çizildiğinde tuş takımı (arama ekranı) açılıyor, “S” harfi çizildiğinde direk mesajlar bölümüne geçiliyor, “M” harfiyse müzik dosyalarına erişim sağlıyor. Ayrıca model, diğer Casper VIA akıllı telefonlar gibi, temassız kullanım özeliklerini de barındırıyor. Kilit açma, gezinti, çağrı susturma gibi komutları bir el hareketinizle yerine getiriyor.

SMS ile kilitleme sistemi

Casper VIA V8c modelinin bir diğer özelliği de SMS ile kilitleme sistemi. Bu özellik sayesinde; telefon çalınırsa, önceden tanımlanmış bir başka telefondan gönderilecek kısa mesajla telefonu kilitlemek veya içindeki dosyaları silmek de mümkün.
Casper VIA V8c, KDV dahil 899 TL’ye satılıyor.