Apple'ın yeni iPhone serisinin iki üyesi iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, çıktığı ilk günden itibaren satış rekorları kırıyor. Geçtiğimiz gün Çin'de satışa sunulan cihaz 20 milyon ön siparişle yine dikkateri üzerine çekti. Ancak cihaza olan ilgi kadar, iPhone 6'ların bükülme sorunuda ilk günden itibaren gündemden hiç düşmedi. iPhone 6'nın büyüsüne gölge düşüren bükülme sorununa yeni bir hata daha eklendi.


 
Phillip Lechter adlı bir iPhone 6 kullanıcısı bisiklet taksi benzeri bir araç sürerken küçük bir kaza geçiriyor. Kendisini yerde bulması gerekirken, bir tür güç tarafından itildiğini söyleyen isim bacağında yoğun bir acı hissediyor. Hastaneye götürüldüğünde ise durum açıklığa kavuşuyor. Lechter'ın cebindeki iPhone 6 patlıyor ve yoğun bir güç ile kullanıcısını yaralıyor.


 
Deri kılıfa rağmen büküldüğü gözlenen iPhone 6 akıllı telefon, sahibinin bacağında 11.5 x 10.5 cm boyutlarında ikinci derece yanığa sebep olurken, yaranın geri kalan kısmı ise üçüncü derece yanığa maruz kalıyor. iPhone 6'nın neden böylesi bir olaya sebep olduğu bilinmezken, kullanıcı yere düşerken cihazın belki de çarpmanın etkisi ile patlamış olabileceğini, yine de böylesi büyük bir yaralanmaya sebep olmaması gerektiğini dile getiriyor.