Uzakdoğulu iki büyük telefon üreticisi Samsung ve HTC, kısa bir süre önce yeni modellerini satışa sundu. Bu ikiliye Japon Sony yeni amiral gemisi Xperia Z4'le katılırken, LG ise G4'le katılmaya hazırlanıyor. Şirketler, rekabetin son sürat devam ettiği akıllı telefon pazarında pay kapabilmek adına, farklı reklam çalışmalarına da imza atıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde HTC, diğer büyük telefon üreticilerine tabiri caizse kafa tuttuğu bir reklam filmi yayınlamıştı. Bu kez Samsung'dan sıradışı bir reklam gelirken, Güney Koreli şirket diğer üreticilere gönderme yapmak yerine aksiyon dolu bir video hazırlamayı tercih etmiş.
 
Reklam filmi sıradan bir kutu açılış videosu gibi başlıyor, ancak devamında ise aksiyon filmlerini aratmayacak olaylar gelişiyor. Reklam sırasında S6 Edge modelinin bir çok özelliğine de vurgu yapılıyor. Şirketin yeni model için pazarlama bütçesini geniş tuttuğu ve hedeflenen satış rakamlarına ulaşmak için bu tarz sıradışı reklam çalışmalarına girmesi çok da şaşırtıcı bir gelişme değil. Bu çalışmaların kullanıcıyı ne kadar etkileyeceği ise şimdilik merak konusu.

Samsung'un aksiyon yüklü reklam videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

video##1582##player