Samsung Electronics, bugüne kadarki en ince ve en hafif tableti Galaxy Tab S'i, kullanıcıların deneyimine sunuyor. Super AMOLED ekranlı tablet, en gelişmiş ekran teknolojisini çok çeşitli ve özel içeriklerle bir araya getiriyor. – Yazlık roadshow kapsamında Bodrum ve Çeşme’deki kullanıcılar, Galaxy Tab S’in fark yaratan özelliklerini bire bir deneyimleme şansı bulacak.
Yeni Galaxy Tab S, 26 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Bodrum Meydanı’nda kurulacak özel deneyim alanında kullanıcılarla buluşacak. Aynı zamanda Galaxy Tab S özel teknesi ise; Fink Beach, Sarnıç Beach, Xuma Beach, Locall Beach, B-Long Beach ve Beyaz Beach’e uğrayarak, ziyaretçilere çeşitli sürprizler sunacak.
Roadshow’un bir sonraki durağı ise Çeşme olacak. Galaxy Tab S özel teknesi, 5-9 Ağustos tarihleri arasında Çeşme’deki kullanıcılara keyifli bir deneyim yaşatacak. Tekne; bu tarihlerde Flyinn Beach, Solemare Beach, Wndy Beach, Sess-Mocca Beach, 7800 Beach ve Kafe Pi’deki kullanıcıların hizmetinde olacak.
 
Super AMOLED ekranla görüntüler hayat kadar canlı 
 
Samsung Galaxy Tab S ile mobil ekran teknolojisinde yeni bir devrim yaratarak gerçek hayattaki renklere daha yakın ve daha zengin renkleri bir arada sunuyor. Cihazın sektör lideri WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED ekranı, Adobe RGB renk kapsamının % 90'ından fazlasını içeriyor; yani, şu ana kadar görülmemiş çeşitlilikte rengi gösterebiliyor. Galaxy Tab S 100.000:1 gibi çarpıcı bir kontrast oranına sahip ve bu oran, siyahları daha koyu ve beyazları daha parlak yaparak daha derin ve gerçekçi görüntüler sağlıyor.
Tabletin Uyarlanabilir Ekranı ortamının renk kullanımına ve ortam aydınlatmasına bağlı olarak her yerde ve her zaman en iyi görsel deneyimi sağlıyor. Önceden ayarlanmış profesyonel modları – AMOLED Sinema ve AMOLED Fotoğraf – kullanıcıların ekran ayarlarında manuel uyarlamalar yaparak hem video hem de fotoğraf içeriği için parlak ve dinamik sonuçlara ulaşmalarını mümkün kılıyor. Bunlara ek olarak Galaxy Tab S’in gelişmiş açık havada görünürlük teknolojisi ekran üzerindeki içeriğin parlak, doğal ve kolayca görüntülenir olmasını sağlıyor.
Super AMOLED teknolojisi arka aydınlatma gerektirmediği için, Galaxy Tab S LCD ekranlara göre daha az enerji tüketirken, LCD ekranlı tabletlere göre daha da ince bir tasarıma olanak sağlıyor. 6,6 mm'lik zarif bir profile sahip hafif ve kolay taşınır olan cihazlar sadece 465 g (10,5 inç) ve 294 g (8,4 inç)* ağırlıkları ile de dikkat çekiyor. Daha uzun süre dayanan pili ve Ultra Güç Tasarrufu Modu ile Galaxy Tab S, tüketicilerin cihazlarını yeniden şarj etmek zorunda kalmadan saatlerce uygulamalarını kullanabilmelerini sağlıyor.