Vodafone, yarının mobil internet teknolojisi 4G’ye açılan kapı olarak nitelendirilen LTE teknolojisini (Long Term Evolution) destekleyen Huawei Ascend P7’yi, Türkiye’de ilk kez ve sadece “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda satışa sunuyor.
 
Huawei Ascend P6’nın üstün başarısından esinlenilerek geliştirilen Ascend P7, teknik özellikleri ve tasarımıyla göz dolduruyor. 6,5 milimetre inceliğe sahip Huawei Ascend P7’nin 5 inçlik ekranı 1920x1080 piksel Full HD görüntü üretebiliyor. Android 4.4.2 KitKat platformundan güç alan telefonda 1,8 GHz dört çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dâhili hafıza bulunuyor. Türkiye’de ilk kez ve sadece “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda satışa sunulan Huawei Ascend P7’yi tüketiciler “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda gerçek cihazlar üzerinden bizzat deneyebiliyor ve kafalarını karıştıran sorulara Vodafone uzmanları tarafından anında yanıt bulabiliyorlar.
 
Android 4.4.2 KitKat platformundan güç alan Huawei Ascend P7’de 1.8 GHz dört çekirdekli işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dâhili hafıza bulunuyor. 13 MP arka kamerası ve 8 MP ön kamerasıyla fotoğraf çekimini bir keyfe dönüştüren yeni telefonda A-GPS, NFC, Bluetooth 4.0, WiFi bağlantı özellikleri bulunuyor. Huawei Ascend P7, 2500 mAh bataryasıyla kalan %10luk şarjın 24 saate kadar dayandığı pil ömrünü en yükseğe çıkaran özel Ultra Power Saving moduyla öne çıkıyor. Huawei Ascend P7, 7 kat pürüzsüz cam tabakadan yaratılan arka yüzü, 8 MP’lik ön kamerası ve 8 MP’lik Blue Glass infrared sensörü düşük ışıkta dahi yüksek kalitede görüntülü konuşma yapılmasını sağlıyor. Huawei Ascend P7’nin Panorama Selfie özelliği, geniş açılı fotoğraflar çekmeyi kolaylaştırıyor. Kameranın f/2.0 diyafram açıklığı sayesinde 5 katmanlı ISP lensi ve BSI sensörü ile yüksek performanslı dijital kameralara özgü görüntü kalitesini yakalamak mümkün. Üstün teknolojik özellikleriyle “Vodafone Çok Satanlar” Masası’nda satışa sunulan Huawei Ascend P7 dijital çağa adım atmayı kolaylaştırıyor.
 
Vodafone’lular ve numarasını Vodafone’a taşıyan aboneler, Vodafone Red tarifelerine ek 36 aya varan taksit ve ayda 20 TL’den başlayan fiyatlarla yeni Huawei telefona sahip olabiliyor. Vodafone’un çift taşıyıcı teknolojisiyle yurt içinde LTE destekli en hızlı 3G internet deneyimini yaşayan Vodafone Red’liler Her Şey Dahil Pasaport uygulaması sayesinde İtalya, İspanya, Portekiz, Yunanistan ve Romanya’da 4G mobil interneti canlı olarak deneyimleyebiliyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Türkiye’de ‘dijital dönüşümün lideri’ olma vizyonuyla abonelerine en yeni akıllı cihazları sunduklarını belirterek şöyle konuştu:
 
“Dünyanın 4G destekli en gelişmiş internet teknolojisine sahip telefonu Huawei Ascend P7’yi, Türkiye’de ilk kez ve sadece “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda satışa sunuyoruz. Şık tasarımına ve üstün teknolojisine karşın maliyet avantajı sağlayan Huawei Ascend P7, “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda 36 aya varan taksit ve ayda 20 TL’de başlayan ödeme kolaylıklarıyla alıcılarıyla buluşuyor. Herkesi Huawei Ascend P7 ile tanışmak üzere Vodafone Cep Merkezleri’ne ve Vodafone Çok Satanlar Masası’na davet ediyoruz.”