Apple'ın mobil cihazları için geçtiğimiz gün dağıtıma sunduğu iOS 7.1.1 güncellemesi sonrası bazı kullanıcılar sorun yaşamaya başladı. Eğer bir iOS 7.1.1 güncellemesini yüklemediyseniz, sizler için derlediğimiz aşağıdaki sorunları okumanızda fayda var.
Apple destek sayfasında ve çeşitli forumlarda güncellemeyi yükleyen kullanıcılar ilginç ve hiç beklemedikleri sorunlarla karşılaştıklarından bahsettiler.
Özellikle iOS 7.1.1 güncellemesi sonrası pil sorunu, Wi-Fi bağlantı problemi ve sinyal gücünün düşmesi, donma, facetime gibi kullanıcıları çıldırtacak cinsten sorunların ortaya çıktığı görülüyor.
 
İşte kullanıcıların belirttiği o sorunlar:
 
- iPhone 5S'in güncelleme sonrası şebekesi gitti
- iPhone 4S'e iOS 7.1.1 güncellemesi yükledim şarj olmuyor delirtti beni
- Bende iPhone 5 var güncelledim sinyal gücü düştü, WiFi tamamen gitti
- iPhone 4 şarjda açılıp kapanıyor
- iPhone 5S'i güncelledim telefon donmaya başladı. Şu ana kadar 5 kere dondu çıldıracam
- iOS 7.1.1 güncellemesini yüklerken telefonum çöktü. Yardım lütfen
- iPhone 4S'e yükledim WiFi'ya bağlanamıyorum
- iPhone 4'e yükledim zil sesi sorunu yaşıyorum zil sesleri çalmıyor video açmıyor telefonum bi müzik açtığımda kendiliğinden kapanıp açılıyor
- iphone 5 var güncellemeden sonra ısınmaya başladı şarjı tez bitiyor hücresel veriyi kapattığım halde devam ediyor problem wifi görüyor ama bağlanamıyor keşke yüklemeseydim.
- iPhone 5'te güncelleme sonrası Siri çalışmıyor arkadaşlar
- Cihazımda güncelleme sonrası klavye çalışmıyor. Apple birde klavye güncellemesi yapmıştı ama bir işe yaramamış
- Telefon kendiliğinden kapandı, açmaya çalışıyorum ekranda sabit itunes yazısı çıkıyor ve telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Bu konuda bilgisi olan ?? çok acil :((
- iPhon 5S'im var güncellemeyi yükledim Facetime çalışmıyor
 
Apple tarafında yaşanan bu sorunlarla ilgili herhangi bir açıklama şu ana kadar yapılmadı. Kısa bir sürede yeni bir güncelleme yayınlanmazsa kullanıcılar Haziran ayına kadar beklemek zorunda kalacak. Apple'ın Haziran ayında düzenleyeceği WWDC 2014 geliştiriciler konferansında duyuracağı iOS 8 güncellemesinde tüm bu sorunlara çare bulması bekleniyor. Sizde iOS 7.1.1 güncellemesi yükledikten sonra yaşadığınız sorunları bu sayfadan paylaşabilirsiniz.