Apple, yeni işletim sistemi iOS 8'de yaşanan hatalar sonucu iOS 8.0.1 güncellemesi yayınladı. Ancak hücresel bağlantı ve Touch ID'de yaşanan sorunlar nedeniyle, bu güncellemeyi geri çekerek iOS 8.0.2 güncellemesi yayınlayarak yaşanan sorunların giderildiğini duyurdu.
 
iPhone ve iPad sahipleri cihazlarında yaşanan hataları ve güvenlik açıklarını gidermek için indirdikleri iOS 8.0.2 güncellemesinde yeni problemlerle karşılaştılar. Çeşitli forum ve web sitelerinde paylaşılan yorumlarda, şarj sorunu, WiFi bağlantı problemi, telefon kapanması, SIM karttaki kişileri aktarma gibi yeni sorunlar yaşadıklarını belirttiler. Özellikle iPhone 4S kullanıcıları iOS 8.0.2 güncellemesi sonrası en çok problem yaşayan kullanıcı kitlesi oldular.
Bizde, iOS 8.0.2 güncellemesi sonrası kullanıcıların yaşadıkları bazı hataları kendi yorumları ile listeledik. Güncellemeyi henüz yüklemediyseniz aşağıdaki yorumlara dikkat etmenizi öneririz.
 
Sizde iOS 8.0.2 güncellemesi yükledikten sonra yaşadığınız problemleri bu sayfadan paylaşarak, okuyuculara yardımcı olabilirsiniz.
 
- iPhone 5 şarj durumu %20'nin altına düştüğü anda telefon kapanıyor.
- wifi de sorun yasıyorum. baglantıyı cok cabuk kesip 3g ye geciyor. devamlı geçiş yaşıyor..
- Safariden facebooka foto atılmıyor
- Ipad mini tablete iOS 8.0.2 sürümünü. Yükledikten sonra kamera ikonu kayboldu
- SIM karttaki kişileri aktarma problemi düzeltilmeli bir an önce. ios 8 aceleye gelmiş sanki, henüz olgunlaşmadan yayınlandı. Bu kadar arka arkaya çıkan düzeltme güncelleştirmeleri de bunun ispatı.
- İos8.0.2 yi yükledikten sonra foto yayınımdaki fotoğraflar kayboldu
- arkadaşlar Iphone 5s kullanıcısıyım ve bugün 8.0.2 güncellemesini yükledim. Gözüme çarpan tek sorun, gelen aramalarda cevapla deyince telefon hemen tepki verip cevap vermiyor. 1-2 saniye daha telefon çalıyor ve sonra açılıyor. Bunu farkeden veya karşılaşan oldu mu ? umarım sorun bende değildir.
- iPhone 4s facebook kasıyo ekranda donmalar oluyor
- Ben hayatımda böyle bi saçmalık görmedin 4s'leri bi kenara fırlatmış resmen hep 5 ve üzeri için çalışılmış 4s'i olanlar kesinlikle yüklemesin geri dönüşüde yok resmen telefondan nefret etmeye başladım
- 5s kullanıyorum. 8.0.2 yükledim. şarjı %98 de kaldı. full olmuyor. teli açıp kapatıyorum %93. yeni güncelleme beklicez artık
- 4s 16gb telime ios 8 yükledim ama hata yapmışın. Donma kasma felaketi.

iOS 8'DE SIM KART KİŞİLERİ AKTARMA SORUNU ÇÖZÜLDÜ. BURAYA TIKLAYARAK YAPABİLİRSİNİZ.