Apple, pazartesi düzenlediği Spring Forward etkinliğinde akıllı saati Apple Watch ve yeni MacBook Air ile birlikte, iOS 8.2 işletim sistemini duyurdu. iPhone 4S ve iPad 2 üzeri cihazları kapsayan güncelleme kullanıcılar tarafından yüklenmeye başladı.
iOS 8.2'yi deneyimlemeye başlayan Apple kullanıcıları, güncelleme hakkında olumlu ve olumsuz görüşlerini paylaşmaya başladılar. MacRumors, NeoGAF, Apple destek forumları gibi mecralarda paylaşılan yorumlarda, genelde olumlu görüşler belirtilse de, iOS 8.2'de sorun yaşayanların sayısı dikkat çekici boyutta. Başlıca şikayetler arasında şarjın hızlı tükenmesi, uygulama çökmesi, cihaz donması, kablosuz ağ bağlantı hataları, cihazın açılmaması, siyah ekranda kalması ve güncelleme yüklemenin yarıda kesilmesi gibi çeşitli hatalar dile getirildi.
Kullanıcılar, iOS 8.2 güncellemesini sıfırdan temiz bir şekilde yüklemenin, bazı problemleri giderdiğini açıkladılar.
Sizde iOS 8.2 güncellemesinde sorun yaşıyorsanız iOS 8.2'yi, bilgisayarınızda iTunes programı üzerinden yeniden yükleyerek hatalardan kurtulmayı deneyebilirsiniz.
 
iOS 8.2 güncellemesi sonrası hatalarla karşılaşan veya performansından memnun olan okuyucularımız, deneyimlerini bu sayfada paylaşarak diğer okuyuculara yardımcı olabilirler..