Apple, yeni iPhone modellerini 9 Eylül'de görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. iPhone 6S adını alacak yeni seri, görücüye çıkmasına az bir süre kala çeşitli sızıntılarla gündeme gelmeye devam ediyor.
Bir süre önce cihazın teknik detayları ve kasası, ekranı gibi çeşitli parçalarının görüntüleri internet ortamında sızıntı olarak paylaşılmıştı.
 
Dün ortaya çıkan yeni bir videoda ise iPhone 6S'in, montajı tamamlanmış çalışır halde hazır hale getirilmiş bir görüntüsü paylaşıldı. MacRumors tarafından paylaşılan videoda, cihazın ekranı net şekilde görülebiliyor. Her ne kadar videodan cihazın detayları net şekilde görülmese de ekranı ilk kez çalışır halde görülebiliyor. Ancak cihazın sistemi ise açılmıyor. Muhtemelen videodaki model, iOS'un kurulmadığı bir model.
 
Videoda yer alan ve iPhone 6s olduğu iddia edilen modelin ise görünen ön paneli, kasası ve dahili bileşenleri, daha önce sızıntılara konu olan görseller ile benzerlik gösteriyor.
 
Öte yandan cihaz bileşenlerinin, iPhone 6 modelinden farklılık gösterdiği küçük noktalar da, olası bir Force Touch özelliğinin gelebileceği kuvvetlendirmiş durumda.
 
video##1990##player