HTC'nin merakla beklenen yeni akıllısı One M9, için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Cihazın tanıtımına günler kala, One M9 hakkında daha net bilgiler gelmeye başladı. HTC’nin telefonları hakkında yaptığı paylaşımlarla meşhur Upleaks, HTC One M9 için reklam videosu yayınladı.

Upleaks'in HTC One M9'a ait olan 3 farklı reklam videosu cihaz hakkında önemli bilgiler veriyor. HTC One M9 için birçok söylenti ve sızıntı haber gelmiş, çeşitli tasarım görselleri yayınlanmıştı. Ancak genel düşünce, HTC'nin bu yeni modelinde de tasarım hatlarında radikal değişikliklere gitmeyeceği yönündeydi ve öyle de olmuş gibi.
 
M9'un tasarım olarak M8'le aynı olduğunu sızıntı render görüntülerden biliyoruz. Reklam videoları ise telefonun tasarımını bir kez daha onaylarken, özellikler hakkındaki detayları ortaya çıkarttı. İki tonlu metal kasa, 20 MP ana kamera gibi özellikler kendini belli ediyor. Videolara bakarsak konuma göre ekrana gelen uygulamalar, Sense 7'de tema yapılandırması, 4MP ultrapiksel ön kamera, HTC Connect, Dolby işbirliği sonucu çıkan BoomSound hoparlörlerle yeni ses performansı, One M9'un sunduğu özellikler arasında yer alıyor.
 
Kullanıcıların pek hoşuna gitmeyen ön alt taraftaki siyah bant üzerindeki HTC logosu aynen duruyor. Bu da ön tarafta fazla yer işgal ediyor hissini uyandırıyor. Öte yandan, sanal tuşların bu kez sayısı 3'ten 4'e çıkarılmış. Yekpare alüminyum kasanın tasarım hatları da genel olarak korunmuş gibi.
 
Teknokulis'in haberine göre, HTC'de daha önce Ürün Yöneticisi olarak çalışan Leigh Momii de Twitter'dan attığı mesajla bu sızıntı görüntüleri doğruladı ve kendisinin de gri (gun metal) renkli olanından alacağını belirtti.
 
Reklam videoları Upleaks'in son sızıntı vurgunu oldu. Şu anda Upleaks'in Twitter hesabı kapanmış gözüküyor. Yüklediği videolar da aslında Youtube'tan silinmiş. Ancak TechTastic, 3 ayrı videoyu birleştirip tekrardan kullanıcılarla paylaştı. 
 
video##1489##player