Sosyal medya devinin araştırması, sevmedikleri partiye kimin oy verdiğini anlamayanların, bunu neden anlayamadığına ışık tuttu

Lenovo, Tech World konferansında konsept tasarımcılarının hayallerini süsleyen özelliklere sahip sıra dışı ve sınırları zorlayan bir akıllı telefon tanıttı.

Akıllara durgunluk veren bu telefon, Lenovo‘ya göre etrafındaki her yüzeyi dokunmatik ekrana çevirebilen serbest odaklı lazer projektöre sahip.

video##1634##player

Cihazın reklam videosunda gösterilene göre, yansıtılan bu dokunmatik ekran bir piyanonun, klavyenin veya Fruit Ninja gibi oyun ekranlarının gerçeğini aratmayacak niteliklere sahip. Tüm bunlara karşın, akıllı telefonun sahip olacağı donanım özellikleri ve ne zaman piyasaya sürüleceği henüz açıklanmış değil.

Lenovo ile artık her yer dokunmatik ekran
Bu yeni telefonun sahip olduğu serbest odaklı projektör, cihazın ekranındaki herhangi bir görüntüyü istenilen yüzeye yansıtarak, herhangi bir derinlikte ve açıda, projektör farklı düzlemlere düşse bile eşit keskinlikte görüntüler almanızı sağlıyor. Bu da demek oluyor ki Lenovo‘nun yeni akıllı telefonu, sunum yaparken yada film izlerken bir projektör olarak kullanılabilir. Şimdilik cihazın dokunmatik sisteminin tam olarak nasıl çalışacağı, nerede olursa olsun görüntüyü izleyip izlemeyeceği yada yansıtmak için sadece düz bir yüzeye mi ihtiyaç duyduğu konusunda emin değiliz.

Görüldüğü gibi 2015’te yenilikler birbiri ardına geliyor. Bu yıl kavisli ekranların ve şimdi de yansıtılan dokunmatik ekranların yılı. Kim bilir daha neler karşımıza çıkacak?