Çinli teknoloji devi Lenovo, akıllı telefon pazarından daha fazla pay almak için ucuz modeli Lenovo Sisley kod adlı yeni S60'ı Hindistan'da satışa sundu. Orta seviye ürünler arasında yer alan ve şık tasarımıyla beğeni kazanan cihaz 204 USD seviyesinde fiyat etiketiyle geliyor.
 
Lenovo S60 geçtiğimiz ay Rusya'da 290 USD fiyat ile kullanıcılarla buluşturulmuştu. Ürünün 5 inç genişlikli 720p IPS ekranı geniş görüş açısı sağlıyor. Cihaz 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon 410 yongaseti, 2 GB RAM, 8 GB kapasiteli dahili depolama birimi ve 32 GB'a kadar kapasitedeki microSD hafıza kartlarını kullanma olanağı gibi detaylar içeriyor.
 
Arka kısımda LED flaşlı ve otofokus özellikli 13 MP kamera var. Selfie çekimler için önde 5 MP kamera tercih ediliyor. Lenovo Vibe 2.0 UI arayüzüyle zenginleştirilen Android 4.4 Kitkat işletim sisteminin kısa süre sonra Vibe 3.0 UI arayüzünü barındıran Android 5.0 Lollipop'a yükseltilmesi bekleniyor.
 
Çift SIM desteğine sahip olan akıllı telefonda LTE uyumu hazır. 128 gram ağırlık ve 7.7 mm incelik değerleri tatmin edici. 2150 mAh kapasiteli pil beklentileri karşılıyor. Lenovo S60'ın grafit grisi renginde olduğunu sözlerimize ekleyelim.