Güney Koreli LG, bir süre önce amiral gemisi G3 için Android'in en son sürümü 5.0 Lollipop'u dağıtıma sundu. Ülkemizde de LG G3 cihazlarına ulaşan güncelleme, cihazlara yeni özellikler getirdi.
 
Android 5.0 sonrası yeni bildirim sitiline kavuşan G3'ler,  performansı artıran Android sanal çalışma motoru ART, yeni efektler, animosyanlar ve güvenlik önlemleri gibi birçok yeni özelliğe kavuştu.
 
Ancak güncelleme sonrası yeni özelliklerle beraber yeni sorunlarda ortaya çıktı. Çeşitli bloglarda paylaşılan okuyucu yorumlarında, Özellikle LG PC Suite ile güncellemeyi yüklemeyen kullanıcıların sorunlarla karşılaştığı belirtildi. Yaşanan sorunlar arasında; cihaz ısınması, donma, fotoğraf çekerken donma, wifi bağlantı hatası, ana ekran tuşlarının değişmesi, müzik dinlerken kilit ekranda şarkıların kapanması, mail kuramama hatası gibi farklı farklı sorunlar gösterildi.
 
LG, Lollipop 5.0 güncellemesinin ardından 80 MB'lık ikinci bir sistem güncellemesi yayınlasada tüm bu sorunları gideremediği ortaya çıktı. LG G3 kullanıcıları bu hataların giderilmesi için yeni bir güncelleme bekliyor.

Peki siz Android 5.0 Lollipop yüklü LG G3'ten memnun musunuz?
 
Güncellemeyi cihazlarına yükleyen okuyucularımız, yaşadıkları hataları veya performans artışlarını, deneyimlerini, varsa hata çözümlerini bu sayfadan paylaşarak, diğer G3 kullanıcılarına fikir verebilirler, yardımcı olabilirler.
 
LG G3 kullanıcılarının paylaştığı yorumlar
- Arkadaşlar ben yükleme yaptım fakat ana menü dokunma tuşları değişti ve hiç memnun değilim hızlandı fakat bu sorunu çözemedim
 
- Arkadaşlar yükleme yaptıktan sonra dokunmatik tuşlar değişti geri kalan herşey güzel ama dokunmatik tuşları geri alma şansımız yokmu
 
- Lg g3 kullaniyorum guncellemeyi yaptim ama muzik dinlerken ekrani kilitledikten sonra 2-3 dakika sonra sarki kapaniyor
 
- Güncelleme sonrası exchange mailimi kuramıyorum sunucu hatası veriyor
 
- Güncelleme yaptıktan sonra bir sorunla karşılaştım cihazın ısındığını ve fotoğraf çekerken 2-3 saniye civarında bir çekim butonunda bekleme oluyor..
 
- Ben yükledim cihaz 10 numara çalışıyor şarj süreside gayet stabil lg g3 gerçekten sağlam telefon
 
- Şebeke sorunu yaşıyorum. Ayarlar otomatik olmasına rağmen Cihaz sürekli WCDMA modunda kalıyor, GSM moduna geçmiyor.
 
- Fotoğraf çekmede tüm ayarlar yok olmuş . hiç bir ayar yok( önceki sürümde onlarca ayar vardı) ve 3-4 sn arayla çekim yapiyor. Çok kasılma ve takılma var.