Güney Koreli LG, üst seviye G serisinden sonra alt seviye akıllı telefon pazarında etkili olmak için yeni L serisi telefonlarını duyurdu. Şirketin duyurusunu yaptığı orta ve giriş seviyeli modellerin isimleri L Fino ve L Bello.
 
LG, L Fino ve L Bello'da, yazılım ve tasarım olarak üst seviye modellerindeki bazı özellikleri eklemeyi ihmal etmedi.
LG'nin eklediği bu özellikler arasında, arka ses kontrol butonu, ekranda herhangi bir yere dokunarak odaklanıp fotoğraf çekme, kameraya el açıp kapayarak özellikle özçekim esnasında 3 saniye geri sayımlı çekim yapabilme, ön izleme ekranını küçültüp kalan bölgeyi beyaz yaparak özçekim esnasında bir nevi flaş etkisi oluşturma, Knock Code, interaktif bir mini ekran sunan Quick Circle kılıf ve ergonomik bir tutuş sağlaması açısından kenarları ince ortası kalın kasa tasarımı Floating Arc bulunuyor.
 
4.5 inçlik 800x480 piksel çözünürlükte IPS ekrana sahip L Fino modeli, 1GB RAM, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci, 1900mAh gücünde batarya, 8MP çözünürlükte arka kamera, VGA ön kamera, Android 4.4.2 işletim sistemi, 11.9mm kalınlık şeklinde özlliklerine sahip.
 
L Bello ise 5 inçlik 854x480 piksel çözünürlükte IPS ekran, 1.3GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 2540mAh gücünde batarya, 8MP çözünürlükte arka kamera, 1MP çözünürlükte ön kamera, Android 4.4.2 işletim sistemi, 10.7mm kalınlık gibi özelliklere sahip. Modellerin fiyatı ve satış bilgisi IFA 2014 fuarında açıklanacak.