Vodafone, sabit hatları cep telefonuna taşıyan "Vodafone Tek Telefon" servisini, Vodafone Red Business ile işletmelerin hizmetine sundu. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulamayla hiçbir ek yönlendirme faturasına ve santral yatırımına gerek kalmadan, sabit telefonlara gelen aramalar mobil hatlara aktarılıyor. Vodafone'un kurumsal müşterileri için 2 yıl önce geliştirdiği ve artan ihtiyaçlar doğrultusunda yenilediği Vodafone Red Business tarifeleri kapsamında sunulan "Vodafone Tek Telefon" servisiyle "Türkiye'de ilk kez" sabit hatla cep telefonu birleştirildi.

KABLOLAMAYA GEREK KALMIYOR

Sabit telefon cihazı ve kablolamaya gerek olmadan, işletmelerin sabit telefon numaralarına gelen aramaların mobil telefonlara iletilebilmesini sağlayan "Vodafone Tek Telefon" servisinden, Vodafone Red Business hattına ek ayda sadece 1 TL'ye yararlanılabiliyor. İşletmeler, Vodafone'un bu yeni servisi sayesinde sabit hat numaralarını muhafaza ederek mobilden her an her yerde konuşma imkanı elde ediyor.

Vodafone Red Business abonelerinin iş yerlerinde olmadığında ulaşılamama sorununu ortadan kaldıran yeni servis, üç ana özelliğiyle işletmelerin hayatını kolaylaştırıyor.

"Vodafone Tek Telefon" servisi sayesinde işletmelerin santral yatırımı yapmasına ve sabit hatlara gerek kalmıyor ve 500-1000 TL arası olan santral yatırımından, ayrıca aylık ortalama 100 TL'lik sabit telefon faturasından tasarruf sağlanıyor.

1 YILDA 162 MİLYON LİRALIK FAYDA SAĞLANDI

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy,  Vodafone olarak, "yüzde yüz yarına hazır KOBİ" hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, şöyle devam etti: “Mobil internet kullanmak, işini akıllı cihazdan takip etmek ve teknolojik çözüm kullanmak olarak tanımladığımız bu adımlardan özellikle mobil internet kullanımı konusunda Vodafone Red Business tarifelerini amiral gemimiz olarak konumlandırıyoruz.  Red Business kapsamında sunduğumuz ayrıcalıklar sayesinde, abonelerimize GSM dışı faydalarla 3 milyon TL, Her Şey Dahil Pasaport ile 137 milyon TL, yurt dışı aramalarda 22 milyon TL olmak üzere sadece 1 yılda toplam 162 milyon TL'lik fayda sağladık."