HD kalitesinde ses, gelişmiş kamera özellikleri, yeni nesil çift çekirdekli işlemci, 4 inç'lik ekran ve hayat kolaylaştıran pratik arayüzüyle dikkat çeken Türkiye’nin ilk yerli tasarım akıllı telefonu Turkcell T40, 499 TL’lik fiyatıyla satışa sunuldu
1380613716_lale.jpg
Turkcell'in Ar-Ge üssü Turkcell Teknoloji'de geliştirilen Turkcell T40 fark yaratan fonksiyonları ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Üstün HD  kalitesiyle aramalarda daha canlı, multimedya uygulamalarda daha keyifli ses deneyimi sunan Turkcell T40 keyifli anları etkileyici fotoğraf ve videolara dönüştüren gelişmiş kamera özelliklerine de sahip. Türk mühendisleri tarafından tamamen T40'a özel tasarlanan Turkcell arayüz ise kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Son teknolojiyi herkesin erişebileceği fiyatla birleştirmeyi hedefleyen T40; Turkcell TV, Turkcell Müzik ve Akıllım Güvende sigorta paketi hediyesiyle geliyor.
Tavsiye edilen peşin satış fiyatı 499 TL olarak açıklanan Turkcell T40’a 2 Ekim’den itibaren turkcellmagaza.com ya da Turkcell İletişim Merkezleri’nden 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 8-24 TL arasında değişen kontratlı tektliflerle de sahip olabilecek. Kurumsal müşteriler de kendilerine özel cazip Turkcell T40 kontratlı tekliflerinden yararlanabilecek.