25 Ağustos’ta başlayan yeni Akıllı Telefon Festivali kapsamında Turkcell T50, Samsung Galaxy Ace 4, LG G2 Mini, Samsung Galaxy Note 3 Neo ve Samsung Galaxy S5 16 GB, Turkcell müşterilerine özel ayrıcalıklarla sunuluyor. Bireysel ve kurumsal hat sahibi Turkcell’liler, Turkcell İletişim Merkezi’nden ya da Turkcell.com.tr üzerinden cazip taksit seçenekleriyle bu akıllı telefonlardan birine sahip olabiliyor.
 
FARKLI EKRANLAR, FARKLI FİYATLAR
 
Turkcell’in Akıllı Telefon Festivali kapsamında, peşin satın alındığında 529 TL’den 2199 TL’ye kadar çeşitli fiyat bantlarına ve farklı ekran boyutlarına uzanan cihaz alternatifleri sunuluyor. Cihazları peşin, internet paketleriyle birlikte ya da tarifeye ek fiyatlarla avantajlı koşullarda satın almak mümkün. Akıllı telefon festivali kapsamında sunulan fırsatından yararlanarak cihaz satın alan Turkcell’liler, tercih ettikleri cihaza bağlı olarak ilk ay 2 GB’a varan ek internet paketlerinden de faydalanıyor.
 
Festival kapsamındaki akıllı telefonları kontratlı satın almak isteyen Turkcell’liler; Samsung’un çok tutulan Ace serisinin sadece Turkcell’de sunulacak en yeni üyesi Galaxy Ace 4’e tarifeye ek 1 TL’den başlayan fiyatlar ve 24 ay taksit imkanı ile sahip olabilecek. Kompakt tasarımı ile öne çıkan LG G2 mini, kalem teknolojisi ve geniş ekranı ile özellikle profesyonellerin tercihi Samsung Galaxy Note 3 Neo ve Samsung Galaxy S5 ise peşin fiyatına 24 ay taksit fırsatı ile müşterilerle buluşacak.
 
Turkcell T serisinin kısa sürede büyük beğeni toplayan yeni gözdesi Turkcell T50 ise üstün özellikleri ve tarifeye ek 8 TL’den başlayan fiyatlarına ek olarak 36 ay taksit imkanı ile festivalde sunulan cihazlar arasında yer alıyor.
 
Turkcell’in kurumsal müşterileri ise Akıllı Telefon Festivali kapsamında sunulan cihazlara, kurumsal hatlara özel tekliflerle sahip olabiliyor.
 
Turkcell Bireysel Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:
 
“Turkcell olarak biz, dileyen herkesin akıllı telefonlara erişebildiği bir fiyatlandırma ve taksit dünyası kurmaya çok büyük önem veriyoruz. Artık lüks olmaktan çıkan ve hepimizin ihtiyaç duyduğu cihazlar haline gelen akıllı telefonları müşterilerimize en uygun koşullarda sunmak amacıyla dönem dönem Akıllı Telefon Festivalleri düzenlemeyi bir gelenek haline getirdik. Turkcell müşterilerine bu kez, teknolojik gelişimin en ön saflarında yer alan 5 farklı cihaz için, tarifeye ek ayda 1 TL’den başlayan teklifler sunuyoruz. Herkesin kendi ihtiyaç ve bütçesine uygun bir akıllı telefon bulabileceği bu avantajlı kampanyada sunduğumuz fırsatlardan yararlanmak isteyen tüm Turkcell’lileri mağazalarımıza bekliyoruz.”