Vodafone Türkiye, dünya çapında en son akıllı mobil cihaz teknolojisini herkes için kolay erişilir kılmaya devam ediyor. Yeni akıllı cihaz değişim kampanyasıyla, çalışır durumdaki eski telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri’ne getiren Vodafone’lular ve numarasını Vodafone’a taşıyanlar, son dönemin en popüler akıllı cihazlarına 1800 TL’ye varan indirimlerle sahip oluyor.
Çalışır durumdaki eski akıllı telefonlarını Vodafone Cep Merkezleri’ne getirenler, iPhone 6’ya 1800 TL’ye varan indirimle, Samsung Galaxy Note 4’e 1560 TL’ya varan indirimle anında sahip olabiliyor. Türkiye’deki tüm Vodafone Cep Merkezlerinde geçerli kampanya, numarasını Vodafone’a taşıyanların ve Vodafone’luların hizmetine sunuldu.
 
Kampanya kapsamında, çalışır durumda olan ve “yeni gibi”, “kullanılmış” ya da “kırık” statülü telefonlar, durumlarına göre belirlenen indirimli aylık ek ödemeler karşılığında alınarak, aboneleri yepyeni akıllı cihazlarla buluşturuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen abonelerin Vodafone Red Classic, Red Classic Extra ve Red Extra tarifelerinden birini tercih etmeleri ve 24 ay kalma sözü vermeleri yeterli.
 
Türkiye’nin dijitalleşmesi yolunda dünya çapında son teknolojileri aboneleriyle buluşturan Vodafone, “Çok Satanlar Masası”nda en popüler akıllı cihaz portföyünü Vodafone’lularla buluşturuyor. Vodafone aboneleri, son model akıllı cihazları “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda maketler üzerinden değil, canlı çalışan gerçek cihazlar üzerinden bizzat deneyebiliyor. Tüketiciler, kafalarını karıştıran sorulara Vodafone uzmanları tarafından yanıt bulabiliyorlar ve aradıkları cihazlara kolayca ulaşabiliyorlar.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
“Vodafone Türkiye olarak, Türkiye’de ‘dijital dönüşümün lideri’ olma vizyonu ve teknoloji uzmanlığımızla, akıllı cihazlara erişimi kolaylaştıracak kampanyalar geliştiriyoruz. ‘Vodafone Çok Satanlar Masası’yla tüm Vodafone Cep Merkezleri’nde en çok ilgi gören, en son teknoloji akıllı cihazlarını canlı deneyimleme olanağı sunuyoruz. Mobil iletişimin dinamizmini abonelerimize yaşatmak için, hızlı gelişen akıllı telefon teknolojilerini takip edebilmelerini kolaylaştırıyoruz. Yeni akıllı telefon değişim programımızla eski telefonlarını yenisiyle değiştirmek isteyen abonelerimizin farklı kanallar aramalarına gerek bırakmıyoruz. Abonelerimiz en son teknoloji cihazlardan iPhone 6 ve Samsung Galaxy Note’a 1800 TL’ye varan indirimlerle anında ulaşıyor. Bu vesileyle herkesi akıllı cihazlarla buluşmak üzere Vodafone Cep Merkezleri’ne davet ediyoruz.”