Wargaming bugün 30-31 Ağustos tarihlerinde Almanya’nın Köln kentindeki ESL Stüdyo 1’de düzenlenecek olan Wargaming.net Ligi 4 Sezon Altın Seri Finalleri’ni duyurdu. Avrupa’nın en iyi World of Tanks takımları 100.000 euro’luk ödül ve bölgenin en iyi takımını olabilmek için kıyasıya mücadele verecek.
 
Altın Seri Finalleri, VPRO, EPS, SP, KAZNA, CPLAT-TT ve TCM takımları gibi Avrupa’nın en iyi tank birlikleri arasında aksiyon dolu savaşlara sahne olacak. Takımlar 30.000€’luk büyük ödül ve Büyük Finallere kalabilmek için karşı karşıya gelecek.
 
Wargaming Kuzey Amerika ve Avrupa eSpor Direktörü Mohamed Fadl: “Wargaming.net Ligi dördüncü sezonu zirveye ulaşıyor.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Avrupa’ nın en başarılı profesyonel oyuncularının, en iyi tank ekibi unvanını kazanarak sonunda Büyük Finaller’e bir adım daha yaklaşabilmek için birbirleriyle yarışmalarını dört gözle bekliyoruz. Hangi takımın turnuvadan galip çıkacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.”
 
30 Ağustos günü saat 13:10’da ve 31 Ağustos günü de 15:10’da Wargaming ve ESL, Wargaming.net Ligi Avrupa twitch kanalı üzerinden İngilizce dilinde yayın yapılacak.
 
http://www.twitch.tv/wgleu