Apple Watch, 2015'in en çok merak edilen ürünlerinden bir tanesi ve kısa aralıklarla hakkında yeni haberler geliyor. Aslında Apple Watch (iWatch deniyordu) hakkında yıllardır konuşuluyor ve hatta bu süreçte birçok akıllı saat örneğiyle karşılaştık. Ancak birçok kullanıcı "beklenen akıllı saat modeli" olarak hep Apple'ın ürününü işaret etti. Önümüzdeki Mart ayı itibarıyla da kullanıcılara sunulması gündemde.
Bir süre önce yaptığımız haberimizde, Apple Watch'un batarya ömründen söz etmiştik. Bildiğiniz gibi şu an piyasada olan birçok akıllı saatte batarya ömrü konusunda sıkıntılar söz konusu ve bu kadar bilindik bir soruna Apple'ın kayıtsız kalmayacağı düşünülüyor. Haberimizde verdiğimiz bilgiler ise, saatin aktif kullanımda 2.5 - 4 saat arasında bir kullanım ömrü sunduğu yönündeydi. Tabii bunlar kesin bilgiler değil. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.
Şimdi de Apple Watch için hazırlanan ilk oyundan söz etmek istiyoruz sizlere. Evet, akıllı saatler genellikle spor uygulamaları ve navigasyon gibi özellikler için tercih ediliyor. Ama sistemi fazla yormayan oyunlar da olabilir. Tıpkı Letterpad gibi. Letterpad, içinde 200 sorunun yer aldığı bir bulmaca oyunu ve kendi bulmacalarınızı hazırlayıp arkadaşlarınızla da paylaşmanıza imkan sunuyor. Henüz fiyat ve diğer detayları belli değil, ama şarj konusunu göz önüne alınca Apple Watch'ta oyun oynamak ne derece doğru olur, bunu bir düşünmek gerekebilir.
Apple Watch'ı online olarak denemek isterseniz tıklayın.