Vatan Bilgisayar, 14 Kasım’da Türkiye’de satışına başlanacak ve merakla beklenen Assassin’s Creed Unity’yi oyunseverlere 13 Kasım günü 18.00 ile 22.00 saatleri arasında Topkapı mağazasında GeForce GTX farkıyla sunuyor.
 
Vatan Bilgisayar Topkapı mağazası içinde özel olarak kurulacak PC oyun alanında, oyuncular; Casper’ın GeForce GTX 760 grafik işlemcili yeni oyun bilgisayarlarının muhteşem grafik performansı ile  yılın en çok beklenen ve en iddialı oyunlarından biri olan Assasin’s Creed Unity’i Türkiye’deki satış tarihinden önce oynama fırsatını bulacaklar.
 
Etkinlik sürecinde oyunseverler ayrıca sürprizlerle dolu bir gün geçirecek. ARAL’dan orjinal Assasins’s Creed Unity figürleri, mühür setleri, sweatshirtleri, özel kalem setleri, tshirtleri, defterler, bereler ve anahtarlıklar; NVIDIA’dan da sırt çantaları, bardaklar, şapkalar, defterler  gibi orjinal hediyelerin verileceği, profesyonel Assassin’s Creed Cosplay’lerin de katılacağı bu oyun dolu etkinliğe, tüm oyun severlerin katılımı bekleniyor.