Serinin yeni oyunu beraberinde o kadar büyük değişiklikler getirmeye hazırlanıyor ki Sledgehammer Games'in kurucu ortaklarından olan Michael Condrey, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen "Best Buy Google Hangout" esnasında "Daha önce oynamadığınız bir Call of Duty deneyimine hazır olun" diyebilecek kadar ileri gitti.

Oyuna üç yıldan fazla zaman harcadıklarını ve bu esnada çok fazla değişiklik yaptıklarını dile getiren Condrey şu şekilde konuştu; "Normalde olandan bir yıl fazla çalışma süremiz olması, sanıyoruz bazı şeyleri kökünden değiştirebilmemize olanak sundu. Öyle farklılıklar yarattık ki kimi oyuncuların sınırlarını fazlasıyla zorlayacağımıza şüphe yok!"

Değişikliklerin en başında, seriyi takip edenlerin bildiği "exosuit" geliyor. Karakterlere insanüstü güçler sağlayacak olan bu sistem, oyunda daha önce hiç görülmemiş değişiklikleri gözler önüne serecek. Haricinde, Pick 13 ve de Scorestreak gibi farklı modların da multiplayer içerisinde yer alacağından bahseden Condrey, Black Ops 2'de bulunan Killsreaks sistemi ile Scorestreaks sisteminin benzer olacağını ama belirli bir düşman yok etme sayısına nazaran, hiç ölmeden yok edilen düşman sayısının gerekli özellikleri açacağının altını çizdi. Scorestreaks mekanikleriyse artık Pick 13 sistemi ile birlikte çalışabilecek, giyilen cihaza özel oyun yapıları yaratılabilecek.

Call of Duty: Advanced Warfare, 4 Kasım itibariyle Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 ve PC platformları için piyasaya çıkacak.   

İŞTE EFSANE TANITIM VİDEOSU...

video##1226##player