Joygame’in yeni mobil oyunu GO! GO! GO!: RACER, muhteşem 3D grafikleri ile yarış tutkunlarına benzersiz bir mobil araba yarışı deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 9 Aralık 2014 itibariyle yüzde 100 Türkçe olarak yayınlanan oyunu, Türkiye Appstore ve Google Play marketleri üzerinden indirebilirsiniz.

‘Endless Runner’ ile araba yarışı türlerini bir araya getiren GO!GO!GO!:RACER, benzersiz grafikleri ve oyun deneyimi ile oyuncuları mobil cihazlar üzerinden eğlenceli bir mücadeleye sürüklüyor.



GO!GO!GO!:RACER’ da 60’dan fazla araç seçeneği ve birbirinden farklı yarış pistleri ile arkadaşlarınızla ve diğer oyuncularla dilediğiniz zaman mücadele edebilirsiniz. Sahip olduğunuz aracı çeşitli eklentiler ile güçlendirerek hızınızı arttırmak ve sürüş yeteneklerinizi geliştirmeniz de mümkün. Favori aracınızı seçip, yarış için gerekli olan özellikleri ekleyin ve rakiplerinizden önce bitiş noktasına ulaşın.
 
Diğer yarış oyunlarından farklı olarak zıplama, diğer araçların peşine takılıp hızlanma, rakipleri yoldan çıkarma gibi ek özelliklerle rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. Güney Kore’nin en çok hasılat yaratan yarış oyunlarından biri olan Cha-Cha-Cha’nın yenilenmiş versiyonu olan oyun, yenilenen özellikleri ile Netmarble Games kalitesiyle yüzde 100 Türkçe olarak Türk mobil oyun severlerin beğenisine sunuluyor.