Rockstar‘ın GTA serisi milyonlarca oyun severi kendine bağlayan en başarılı oyun serileri arasında yer alıyor. GTA 5 çıktığından bu yana oyun severler tarafından oldukça büyük rağbet gördü. Oyunun PC versiyonu da sonunda çıkarılarak, serinin devamını merakla bekleyen PC kullanıcılarının da içine su serpilmiş oldu. Peki ya GTA 6?
Rockstar Games‘in başkanı Leslie Benzies daha önceki röportajlarında GTA serisinin daha uzun yıllar süreceği ve GTA 6 hakkında fikirlerinin olduğu açıklamasını yapmıştı. GTA serisinin tüm oyunlarının yayımlanış tarihlerine baktığımızda GTA 6’nın 2018-2020 yılları arasında gelebileceğine dair bir tahmin yürütebiliriz. Tabii ki şuan oyunun çıkış tarihi hakkında hiçbir açıklama yok. Peki siz oyun severlerin serinin gelecek oyunu GTA 6’dan beklentileriniz neler?
Mesela aldığımız bazı duyumlarda bu beklentilerin arasında bayan bir baş karakter, daha fazla merak uyandıran bir hikaye, daha keşfedilebilir şehirler, polis olarak görev yapabilme, araçlara yapılan modifiyenin geliştirilmesi gibi çeşitli istekler bulunuyor. Peki sizin yeni oyunda görmek istediğiniz yada istemedikleriniz neler?