Rockstar Games'in efsane oyunu Grand Theft Auto San Andreas, yenilenmiş haliyle Xbox 360 platformuna geliyor. Oyunseverlerin uzun süredir HD olarak  beklediği oyun, HD grafikleriyle Xbox marketindeki yerini aldı.
2GB boyutu bulunan oyun, 720p HD görselliğe sahip. Hem oyun mekaniklerinde düzenlemeler var hem de Achievements desteği bulunuyor. San Andreas'ın büyük haritasında gezerken çeşitli görevler yaparak çeşitli ödüller de kazanabilecek ve Live'daki diğer oyunculara meydan okuyabileceksiniz.
İlk olarak PlayStation 2 oyun konsolu için satışa sunulan GTA: San Andreas, PC, Xbox 360 (eski sürüm), Mac, PlayStation 3, iOS, Android, Windows Phone ve Amazon Fire TV gibi platformlarda yerini alarak büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmıştı. Şimdilerse ise serinin en yeni oyunu olan GTA 5, PlayStation 4, Xbox One ve PC paltformaları için bekleniyor.

video##1242##player

Teknokulis'in haberine göre, GTA: San Andreas'ı Xbox marketinden indirmek isterseniz, 3.74 dolar, yani yaklaşık 8.5 TL ödemeniz gerekiyor. Oyunu indirmek için buraya tıklamanız yeterli.