Sürekli değişen dünyaya dayanan, bir ortaçağ fantezi MMORPG oyunu olan Kingdom Online, başarılı geçen beta sürecinin ardından 19 Aralık saat 15:00’te resmi açılışını yapıyor. Online oyunların Türkiye’deki yaşayan efsanesi Knight Online’ın Global Yayıncı Kuruluşu NTT Game tarafından tamamen Türkçe olarak hazırlanan Kingdom Online’nın resmi açılışı, oyun severler tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Kingdom Online, başarı ve gücün sadece eşya toplama, tecrübe ve para kazanma ile elde edilmediği, zirvede yer almak isteyenlerin topluluk içinde kendisini ispat ederek, onurlu bir savaşçı olduğunu herkese gösterebileceği bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.
 
Kingdom Online Oyuncuların Gözdesi Olmaya Hazırlanıyor
Kingdom Online ile ilgili açıklamalar yapan NTT Game Türkiye ve Avrupa Operasyon Müdürü Serhan Kazar, “Aslında oyunun açılışını bir sene kadar geciktirdik. Çünkü yaptığımız alfa testlerinde oyunculardan aldığımız geri dönüşler bizim için önemliydi. Bu süreç sonrasında oyuna yeni özellikler ekleyerek tüm Türk oyuncularına hitap edebilecek bir oyun tasarlanmasını istedik. Oyunun alt yapısını da e-spora daha uygun hale getirmek için de oldukça çaba sarf ettik. Bunu oyun geliştiricilere de kabul ettirmek oldukça zordu ama bunu da başardık. Sonuç olarak güzel bir oyun hazırladığımızı düşünüyoruz. 25 Kasım tarihinde beta sürüme geçen, GameX Fuar’da oyuncularla buluşan Kingdom Online oyununun resmi açılışı 19 Aralık’ta yapılacak. Oyun içi market alışverişi ise 23 Aralık’ta başlayacak. MMORPG’nin tadını Kingdom Online ile çıkarmaya hazır olun” dedi.
 
Ortaçağ kapılarının aralandığı bu yepyeni bir dünyayı keşfetmeye, harita üzerindeki bölgeni genişleterek, bölge savaşı taktiklerini geliştirerek, kombo, çift beceri ve Ere taşlarıyla gücünü arttırarak, kalelerinle kıtaya hükmetmek, birliklerini oluşturup düşmanlarına saldırmak için hazır ol! Çünkü, Kingdom Online’ın resmi açılışı 19 Aralık’ta saat 15:00’te yapılıyor.