4 - 7 Aralık 2014 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı’nda, NTT Game‘in uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve birçok testten başarıyla geçen yeni oyun Kingdom Online oyun severlerin beğenisine sunulacak. Turnuva sahnesi, 40 oyuncu bilgisayarı, Cosplay’ler, onlarca etkinlik, sürprizler ve ödüller ile NTT Game, ziyaretçilerine ayrıcalıklı deneyim ile Kingdom Online heyecanını yaşatmayı amaçlıyor.
 
Knight Online 4. Klan Turnuvası GameX’de Gerçekleştirilecek
Knight Online’ın Türkiye’deki onuncu yılına özel gerçekleştirilen ve oyun severlerin sanal dünyadaki dostluklarının gerçek hayata taşıyarak Türkiye’nin her yerinden binlerce oyun severi buluşturan Knight Online Klan Turnuvalarının finali niteliğindeki 4. Klan Turnuvası da fuar alanında gerçekleştirilecek.
 
Kazanan Takıma 4 Bin TL Ödül!
GameX’de düzenlenecek olan Kingdom Online Beta turnuvasında zaferin sahibi olan takım, aynı zamanda 4 Bin TL’lik para ödülünün ve oyuncu ekipmanlarının sahibi olacak.
 
Oyun Severlere Özel Hediyeler Hazırlanıyor
Fuarda NTT Game standına gelen ve Kingdom Online’ı test eden ziyaretçilere özel hediyelerle dolu bir çanta dağıtılacağını belirten Global Online Oyun Yayıncısı NTTGame Türkiye ve Avrupa Operasyon Müdürü Serhan Kazar, “Üzerinde uzun süredir çalıştığımız yeni oyunumuz Kingdom Online’ı oyun severlere en iyi şekilde sunmak için büyük çaba sarf ettik. Oyun severlerin sanal dünyada verdikleri mücadeleden aldıkları keyfi arttırabilmek adına, mekân kurgusundan monitörlere, koltuklardan ekipmanlara kadar her şeyi titizlikle seçtik. Sanal dünya aracılığı ile bağ kurduğumuz oyuncularımız ile bir araya gelmek her seferinde bizi heyecanlandırıyor. Bu heyecanımızı GameX’e gelemeyen oyuncularımız da yaşasınlar diye fuar boyunca www.twitch.tv/nttgame kanalımızdan da canlı yayın yapacağız.” dedi.