"Knight Online" oyuncuları 3. Klan Turnuvası'nda bir araya gelecek. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Türkiye’de 20 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı bulunduğu ifade edilen "Knight Online" oyuncuları 31 Ağustos'ta, Fulya’daki Yapı Endüstri Merkezi’nde yapılacak ve toplamda 20 bin lira ödül dağıtılacak 3. Klan Turnuvası etkinliğinde bir araya gelmeye hazırlanıyor.
 
Önceki etkinliklerden farklı olarak oyun odaklı bir alanın sağlanması için harekete geçen NTT Game ekibi, böylece oyunseverlerin tüm dikkatlerini mücadeleye vermelerini amaçlıyor. Ayrıca oyunseverlerin merak ve heyecanla beklediği 2013 Game X fuarında ilk test çalışmaları yapılan ve aynı yıl yılın "En İyi Test Süreci" ödülüne layık görülen NTT Game’in ikinci yıldız oyunu "Kingdom Online" da bu etkinlikte görücüye çıkıyor. Kingdom Online’ın test ekibi gösteri maçı da yapacak.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen NTT Game Türkiye ve Avrupa Operasyon Müdürü Serhan Kazar, özellikle son bir yıldır oyuncularla dirsek temasında bulunan ve onların beklentilerine göre stratejilerini şekillendirdiklerini belirterek, “Oyuncularımızla sürekli iletişim halinde olduğumuz için onların beklentilerini dinliyor, sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Yaptığımız her organizasyon bir öncekinden daha farklı bir havaya sahip oluyor ve bunun tek sebebi oyuncuların isteklerinin bu yönde olması. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz, her etkinlikte katılımın katlanarak artması da zaten bunun bir kanıtı" ifadelerini kullandı.
 
Kazar, Klan turnuvalarını bu yıl mart ve haziran aylarında düzenlediklerini aktararak, sözlerine şöyle devam etti:
 
"Her etkinlik öncesinde tüm ekip titizlikle çalışıyor. 1. ve 2. Klan Turnuvalarına gösterilen ve her seferinde artan ilgiden oldukça memnunuz. Bu etkinliklerde hem oyuncularımızı tanıyor hem de onların beklentilerini ilk ağızdan duyma fırsatı yakalıyoruz. Yapı Endüstri Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlik kapsamında katılımcıları büyük sürprizler bekliyor. Bunlardan birisi yıl sonuna doğru piyasaya çıkmasını hedeflediğimiz Kingdom Online’ın test ekibinin yapacağı gösteri maçı olacak. Etkinlik için bilet bulamayan ya da İstanbul’da bize katılamayan oyuncularımız, 'www.twitch.tv/NTTGame' adresi üzerinden organizasyon alanındaki tüm etkinlikleri ve müthiş coşkuyu bizlerle birlikte canlı yayında yaşayabilecek ve turnuva maçlarını izleyebilecek. Etkinlik ve sürprizlerle ilgili daha fazla bilgi almak isteyen oyunseverler resmi web sitemizi ziyaret edebilirler."