İstanbul sokaklarında geçen ve %100 yerli kaynaklarla geliştirilen Metrobüs: Race in İstanbul oyunu eğlenceli hikâyesi ve gerçekçi araç kontrolü ile Android cihazlar ardından şimdi de iOS cihazlar için yayında. 

App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen oyun özellikle İstanbullulardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Sahip olduğu eğlenceli hikâye ile öne çıkan oyunda aracın şoförü, araçta bir bomba olduğunu öğrenince kalp krizi geçiriyor. Yolcuları kurtarmak için şoför koltuğuna oturan oyuncu böylece heyecan dolu bir maceraya da atılmış oluyor. Çünkü metrobüs 50km/h hızın altına düşerse bomba patlayacaktır! Metrobüsün kontrolünü sağlayarak, trafikte sürüş hızını yüksekte tutmak ve bu esnada polise yolcuları kurtarması için yardım etmek zorunda olan oyuncunun, aynı zamanda hız kaybetmemek için yoldaki engellere de dikkat etmesi gerekiyor. 

Boğaz köprüsünün keyfinin de çıkartılabildiği Metrobüs Race in İstanbul oyunu olağanüstü 3D grafikler, Boğaz Köprüsü, İstanbul haritası ve 4 farklı metrobüs gibi yerel öğelerin yanı sıra yol üzerindeki çeşitli engeller, coinler, kalkan, nitro ve mıknatıs gibi materyaller ile oyunculara muhteşem bir eğlence imkânı sunuyor.

Metrobüs oyununa www.atomgames.net adresinden ulaşabilirsiniz. 
Metrobüs oyunu - iOS indir