Android kullanıcılarına PlayStation cephesinden oldukça güzel bir haber geldi. Uzun süredir Android işletim sistemi kullanıcıların çok merakla beklemiş olduğu hareket eden Play PS2 emülator tarafından ortaya çıkarıldı.
 
Android işletim sistemi kullanıcılarına PlayStation cephesinden oldukça güzel bir haber geldi. Yapılan haberlere göre, PlayStation 2 oyunları geliştirilen yeni emülatör sayesinde Google’ın Android platformunda neredeyse oldukça sorunsuz bir şekilde oynanabilecek gibi görünüyor.
 
Bu zamana kadar baktığımız da oldukça çeşitli emülatörler sayesinde GameBoy, Atari aynı zaman da PSP ve Nintendo DSİ gibi platformların oyunları Android tarafından aktif olarak güzel bir şekilde oynabiliyordu. Bu oyunları Android tarafına getiren kullanıcıların geri dönüşlerine hiçbir şekilde ilgilenmeyen geliştiriciler atak yaparak Play PS2 emülatörünü ortaya çıkarttılar.
Hızlı bir şekilde gelişim sürecinde olmaya devam eden emülatörün içerisinde şimdilik Dragon Quest 8, Gradius 5, Final Fantasy 10, Capcom Vs SNK2, Kingdom Hearts, Space Harrier  gibi oyunlar yer alıyor. Videoyu dilerseniz yeni bir sekmede izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.