IFA 2014 fuarında Galaxy Note 4 modelini tanıtacağı kesinleşen Samsung'un yeni bombaları olduğu ortaya çıktı. The Verge'in haberine göre şirket, değişik kategorilerde sürpriz ürünler ile teknolojiseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Bir süredir sanal gerçeklik üzerine çalışan firma, Gear VR adlı sanal gerçeklik gözlüğünün final sürümünü tanıtmaya hazırlanıyor. Oculus Rift geliştiricisi ile çalışan Samsung, görünüşe göre bu çalışmanın meyvesini almış. The Verge'in yayınladığı görselde net bir şekilde görülen Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü, yeni oyun kontrolcüsü ile beraber görülüyor.



Oyun kontrolcüsü yeni diyoruz çünkü bu cihaz da etkinlikte duyurulacak yenilikler arasında gösteriliyor. Daha akıcı ve iyi bir oyun deneyimi sunması beklenen yeni oyun kontrolcüsü, Samsung'un IFA'da farklı kategorilerde yeni sürprizlerle teknolojiseverlerin karşısına çıkacağını gösteriyor.
3 Eylül tarihinde IFA 2014 basın toplantısı ile açılışı yapacak olan Samsung'un hangi sürprizleri hazırladığını hep beraber göreceğiz.