Karanlık Çağlar yaklaşıyor. Kıtlık, hastalık ve savaş dolu zamanlar, binlerce sığınmacının yıkım ve ölümden kaçtığı zamanlar. Umutsuz barbar kabileleri ölmekte olan, bölünmüş Roma imparatorluğunun kudretine karşı bir araya gelmiş; uygarlık ışıkları solmaya başlamıştı. İskitlerin geniş düzlüklerinde devasa ve korkutucu bir güç toplanıyordu, fetihe olan susamışlığının bir eşi daha olmayan bir savaşçı kral tarafından yönetilen bir güç.



Total War: ATTILA, çeşitli sıra tabanlı ve gerçek zamanlı Total War sistemlerini geliştiren yeni oyun mekanikleri ekliyor. Attila'nın güçleri yurdunuzun üzerine kabus gibi çökerken kendinizi benzersiz bir hayatta kalma stratejisinin içinde bulacaksınız ve etrafınızdaki dünya kararacak.

"Total War: ATTILA ile serinin hayranlarını zorlayacak ve heyecanlandıracak bir Total War oyunu yaratmak istedik" diyor ATTILA proje lideri Janos Gaspar. "Aile ağaçları ve yetenek ağaçları gibi oyuncularin istediği bazı özellikleri geri ekledik ve onlar için önemli olduğunu düşündüğümüz Total War özelliklerini de geliştirdik. Ama o dönemi gerçekten hayata geçirmek için bu temellerin üzerine birçok stratejik özellik de ekliyoruz; gelişmiş sokak savaşları, siviller, komple yerleşim yeri yıkımları ve ordular çarpışırken şehre yayılan dinamik yangınlar gibi. Tüm olumsuzların karşısında hayatta kalmak için oyuncuların yeteneklerini zorlamalarını ve her dakikasından keyif almarıni istiyoruz."

Total War: ATTILA 2015 içerisinde Windows PC ve Mac için çıkacak.