Türkiye’nin 50 ilinde 100’ü aşkın mağazası ile yerli ve yabancı binlerce markayı kaliteli hizmet, uygun fiyatlar ile müşterilerine sunan Vatan Bilgisayar, oyunseverleri buluşturdu.

Microsoft’un desteğiyle Vatan Bilgisayar Topkapı Hiperstore’da gerçekleşen etkinlikte oyunseverler Türkiye satışından bir gün önce Xbox One ile tanışma fırsatı bulurken Xbox One’ların kurulu olduğu etkinlik alanında oyun turnuvaları düzenlendi.  Düzenlenen turnuvada dereceye giren oyunseverler başta Xbox One konsolu olmak üzere değerli ödüllerin de sahibi oldu.  Xbox One ile tanışmaya gelen oyunseverlerin yanı sıra Türkiye’nin en iyi yayıncılarının bir araya geldiği Multiplayer Live internet sitesi üzerinden de yaklaşık 3 bin oyunsever online olarak etkinliği takip etti.

Xbox One’ın göz alıcı yetenekleriyle tanışmak ve satın almak için Vatan Bilgisayar mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Türkiye’nin 50 ilinde hizmet veren Vatan Bilgisayar’ın mağaza adreslerine www.vatanbilgisayar.com internet sitesinden veya 444 56 56 no’lu çağrı merkezinden kolayca ulaşabilirsiniz.