Müşteri hizmetleri sanatı olarak adlandırdığı vizyonuyla, müşteri deneyimini daha iyiye taşıyan Avea, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. 28 yıldır faaliyet gösteren Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, Ocak 2015’te Avea’yı 2015 yılının “Tavsiye Edilen GSM Operatörü“ seçti. 
Avrupa Birliği’nde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği, Avea’nın 2015 yılının “Tavsiye Edilen GSM Operatörü olduğunu gösteren belgeyi, Türk Telekom Grubu Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat’a takdim etti. 
Dernek; müşteri memnuniyeti anketi sonuçları, müşteriye geri dönüş süresi, müşteri cevaplama süresi gibi alanlarda Avea’nın son 3 yıldır gösterdiği sürdürebilir performansı değerlendirerek Avea’yı 2015 yılının “Tavsiye Edilen GSM Operatörü“ seçti. 
Konu hakkında açıklama yapan Orçun Onat “Müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalarımız hızı kesmeden devam ediyor. Son yıllarda yaptığımız yatırımlarla müşteri hizmetleri yönetimimizi adeta bir sanat dalı gibi konumlandırdık. İzlediğimiz stratejinin ve yaptığımız yatırımların doğruluğunu ise hem bağımsız kuruluşların yaptığı anket sonuçları hem de aldığımız bu ödüllerle tescillemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aldığımız bu ödüller ise bizi daha iyisini yapmak konusunda motive ediyor. 



Son dönemde Uluslararası Stevie Ödülleri’nde “En iyi Müşteri Hizmetleri“ ve “En İyi Müşteri Hizmetleri Yöneticisi” dallarında ödüle layık görüldüklerini anımsatan Onat, “Yenilikçi çözümler üretiyor, teknolojimizi müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Bu yılki Uluslararası Stevie Ödülleri’nde de 8 dalda finale kaldık. Uluslararası alanda kabul gören böylesine önemli ve değerli bir organizasyonda 8 dalda ödül almak bizim için büyük bir gurur. 2015 yılında da yine müşteri deneyimini en üst düzeye çıkarmak öncelikli çalışma alanlarımızdan olacak. Odağımız, müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde hizmet vermek, yaratıcı ve yenilikçi ürün ve servisler geliştirmek olacaktır” diye konuştu.