Avea, geçtiğimiz Aralık ayında başlattığı “Kış Festivali”ni, gördüğü büyük ilgi dolayısıyla, Ocak ayında da yepyeni markalarla sürdürüyor. Avea Kış Festivali devam ederken, soğuk kış günlerinde ev konforunu artıracak ürünler, avantajlı fiyatlarla abonelere ulaştırılıyor.

GNC ürünleri yüzde 30 indirimli!
Avea’nın Kış Festivali’nden faydalanan aboneler, kış aylarını sağlıklı geçirebilmek için Ocak ve Şubat’ta, GNC’nin seçili ürünlerini yüzde 30 indirimle satın alma şansına sahip olacaklar.

Avealılar ayrıca Ocak ayı boyunca, portakalbahcem.com’un en lezzetli ve taze meyvelerine yüzde 10 indirimle ulaşabiliyorlar.

Arzum ürünleri yüzde 30 daha ucuz
arzum.com’dan katı meyve sıkacağı, su ısıtıcılar, radyatör, popcorn ve çay makinası almak isteyen Avealılar, bu ürünlere Avea Kış Festivali ile yüzde 30 indirim imkanı ile sahip olabilecekler.

Avealılar evleri için gerekli tüm ürünlere sahip olabilecekleri Evmanya.com sitesinden 150 TL ve üzeri alışverişlerinde 30 TL indirim imkânının yanı sıra, Altincicadde.com ve mağazalarından yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerde de 40 TL indirim avantajı elde edecekler.

Ariston kombilere 250 TL’lik ek 2 yıl garanti
Avealılar Ariston’a özel kampanya kapsamında sunulan, “kombilerde 250 TL’lik ek 2 yıl garanti” paketi ile evlerinin ısısını uzun süre daha koruyabilecekler.

İlave olarak, ayakkabidunyasi.com.tr’den 150 TL ve üzeri alışveriş yapan Avealılar, yüzde 30 TL indirim imkânı devam edecekler.

Avea Kış Festivali ile ilgili açıklama yapan Avea Bireysel Segment Yönetimi Direktörü Zeynep Emre Manço,“Avea’nın yenilikçi yaklaşımı, düzenlediği cazip kampanyalarda da kendini gösteriyor. Ocak ayı boyunca sürecek Avea Kış Festivali’nde müşterilerimiz için özellikle daha da sıcak bir ev ortamı oluşturmayı hedefledik. Kampanya kapsamındaki indirimlerle müşterilerimizin kış mevsimi daha sıcak ve sağlıklı geçerken, müşterilerimiz tasarruf imkânına da sahip olacaklar. Avea olarak bu tarz kampanyalarımız ile hat sahiplerimize avantajlı alışveriş imkânları sunarak onların hayatlarını güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Avea Kış Festivali’nden yararlanabilmek için Avea kullanıcılarının, MARKA ADI yazıp 5060’a kısa mesaj (SMS) göndermeleri yeterli oluyor.