Avea; Galaxy Note serisinin yeni modeli Samsung Galaxy Note 4’ü, İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde 18 Ekim Cumartesi günü düzenleyeceği sürprizlerle dolu bir etkinlikle satışa sunuyor.
 
Samsung Galaxy Note 4 satışı kapsamında düzenlenecek olan etkinliğe katılacak konuklar, hem zengin ikram ve şovlarla ağırlanacak; hem de 1 adet Samsung Galaxy Note 4, USB, anahtarlık, wireless kulaklık ve taraftar çantaları gibi birbirinden özel hediyelerden birini kazanma fırsatı da yakalayacak.
 
Etkinlik kapsamında oluşturulacak özel deneyimleme alanı ile katılımcılar, Galaxy Note 4’ün öne çıkan kamera ve selfie programı ile selfie çekimi yaparak S Pen ile fotoğraflarına mesaj yazdırabilecek ve fotoğraflarının çıktısını anında alabilecekler.
 
Eğlenceli sohbeti ve sempatik tavırlarıyla tanınan Ali Tınaz tarafından sunuculuğu yapılacak etkinlik, İstanbul’da Bağdat Caddesi Kat İletişim’de 12.30-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
 
Galaxy Note 4, çok özel tekliflerle önce Avealıların cebinde!
 
Teknoloji tutkunları, merakla beklenen Samsung Galaxy Note 4’e, tarifeye ek 36 ay taahhüt ve ayda 45 TL’den başlayan avantajlı paketlerle sahip olabilecekler. Kampanya kapsamında Avea müşterileri, herşey dahil avantajlı paket seçeneklerinin yanı sıra 2.299 TL peşin ödeme seçeneğiyle de Galaxy Note 4’ü satın alabilecekler.
Avealılar, kendilerine 81 ilde sunulan çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus sayesinde maksimum hızda internet keyfini Galaxy Note 4’te de yaşayabilecekler.