Sinemadan belgesele, eğlenceden yaşama, dizilerden spora zengin içeriği, 300’ü aşkın kanalı ve HD kalitesini abonelerine sunan D-Smart, DTES Elektrik ile yaptığı işbirliği sayesinde abonelerine elektrik faturalarında %15 indirim olanağı sağlıyor.
D-Smart, teknoloji ve içerik alanında yaptığı yatırımların yanı sıra abonelerinin ihtiyaçları doğrultusunda iş ortaklarıyla yaptığı anlaşmalarla yeni hizmetler vermeye devam ediyor. Aylık elektrik faturası 134TL ve üzerinde olan D-Smart aboneleri ve D-Smart’a yeni abone olacaklar, elektrik faturalarını DTES Elektrik’e taşıdıkları takdirde aynı hizmet kalitesinini %15 indirimli ödeyecek.
 
D-Smart ve DTES Elektrik ile birlikte gerçekleştirdikleri bu işbirliği ile Türkiye’de bir ilke imza attıyor
 
Elektrik ve D-Smart faturalarının aynı isme ait olması durumunda aboneler, tek fatura ile ödeme kolaylığından yararlanabilecekler. D-Smart ve DTES, abonelerin geçiş işlemlerini de ücretsiz olarak gerçekleştirecek.
Türkiye’de uydu dijital TV hizmeti (D-Smart) ile internet hizmetini (D-Smart İnternet) beraber tek faturada sunan (İkili oyun-Double Play) ilk şirket olan D-Smart; DTES Elektrik ile yapmış olduğu bu işbirliği ile abonelerinin ihtiyaçlarını gözlemleyip; güçlü ve doğru adımlar atarak bir ilki daha hayata geçirmiş oldu.