İnternetini "Doping"leyen yeni kullanıcılar, bu kampanyaya özel 8 Mbps’e kadar hızda internet paketine, kontrat süresi 6 aydan 36 aya kadar değişen çok avantajlı fiyatlarla sahip oluyor.
Doping İnternet web sitesi üzerinden yeni kayıt yaptıran ya da internetini Doping'e taşıyan aboneler ister taahhütsüz,  ister 6 aydan 36 aya kadar değişen kontrat süreli çok avantajlı tarifeleri seçme özgürlüğüne sahip oluyor. Böylece kullanıcılar uzun süreli aboneliklerin yanı sıra,  kısa dönemli paketleri de seçebiliyor. Kampanya süresi dolduğunda da kullandığı paketini kolayca değiştirebiliyor.
En iyi bağlantı deneyimi sunmayı hedefleyen Doping İnternet, 'taahhüdünü sen seç kampanyası' ile kullanıcılarına esnek taahhüt süreleri ile fiyat avantajını sunuyor. İnternet üzerinden hemen başvuru yapan aboneler, çok avantajlı internet fiyatlarından faydalanırken geçiş ücreti, bağlantı ücreti gibi ek tutarları da ödemiyor. Kısa süreyle geçerli olacak bu kampanyaya katılmak ya da diğer avantajlı kampanya bilgilerini öğrenmek için www.doping.com.tr adresi üzerinden başvuruda bulunmanız yeterli.