Türkiye’yi ilk web TV ve IP TV platformu Tvivibu ile tanıştıran TTNET, bu seferde en yeni ve en popüler filmler, orijinal ya da Türkçe dublajlı olarak izleyicileri ile buluşturuyor.
Tivibu’da “Sinetivi” adı ile yayına başlayan 12 yeni sinema kanalı, TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar ve Tivibu İçerik Direktörü Volkan Üst’ün sözcülüğünde Antalya’da düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.



En yeni ve en popüler filmler 12 yeni sinema kanalında

Durdur izle, seç izle, tekrar izle ve kaydet gibi önemli özellikleri ile Tivibu müşterilerinin televizyon izleme alışkanlıklarını değiştiren platform, HD yayınlarıyla birlikte 12 yeni sinema kanalını kullanıcılarının beğenisine sunuyor.
Dünyanın önde gelen stüdyoları ve Türkiye’nin önemli yapımcı firmalarıyla yapılan işbirliğiyle; “Sinetivi”, “Sinetivi 2”, “Sinetivi Adrenalin”, “Sinetivi Adrenalin 2”, “Sinetivi Karnaval”, “Sinetivi Karnaval 2”, Türkiye’nin ilk IPTV platformu Tivibu’da izleyicilerle buluşuyor. Toplam 24 sinema kanalı sayısına ulaşan Tivibu, Türkiye’nin en fazla sinema kanalına sahip TV platformu oldu. Tüm içerik alımı ve yönetiminin TTNET tarafından gerçekleştirileceği Sinetivi kanallarında; 7 gün 24 saat, en yeni ve en popüler filmler, orijinal ya da Türkçe dublajlı olarak, Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte yayında olacak. Sinetivi kanalları 2014 sonuna kadar tüm Tivibu üyelerine açık olarak yayın yapacak. 2015 yılında, Tivibu’daki tüm sinema kanallarında 2500 film yer alacak. Bunlardan 1000 tanesi ise Sinetivi kanallarında yayında olacak.

Tivibu aboneliği için TTNET’li olmak şart değil

Başka bir servis sağlayıcıdan internet kullansanız bile Tivibu abonesi olabilirsiniz. Üstelik Tivibu’yu izlerken internet kotanız harcanmayacak. Çünkü, Tivibu kendi içinde bir internet bağlantısı sağladığından, TTNET abonesi olmayan kullanıcılarının internet kotalarını harcamıyor.


 
Türkiye’nin ve dünyanın en önemli stüdyoları ve yapım şirketleriyle işbirliği

Bugüne kadar Tivibu için, BKM, TAFF, Çamaşırhane, Fida, Avşar, TMC, Boyut Film gibi Türkiye’nin en önemli yapımcı firmaları ve 20th Century Fox, Walt Disney, Warner Bros, Paramount, MGM, NBC Universal gibi dünyanın en iyi stüdyoları aracılığıyla 5000 filmin alımı gerçekleştirildi. Yeni dönemde Tivibu, dijital televizyon yayıncılığı alanındaki iddiasını her geçen gün yeni projelerle ve uluslararası işbirlikleriyle arttıracak.
Tivibu’da Seç İzle servisine, Sinema TV, Film Tivi ve MGM kanallarına ek olarak içeriği zenginleştirmek üzere hayata geçirilen Sinetivi kanallarında, komediden bilim kurguya, dramdan aksiyona kadar yerli sinemanın en iyi örnekleri, gişe rekortmeni filmler ve Hollywood yapımları başta olmak üzere geniş kitlelere seslenecek birçok film yayında olacak. 



Yeni mozaik kanallar Tivibu’da

Geçtiğimiz yıl içerisinde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek aynı anda 6 farklı maç yayınını tek bir ekran üzerinden sunan Spor Mozaik kanalını yayına alan Tivibu, 1 Kasım’dan itibaren Haber kanalları ve Fox kanallarının Mozaik yayınına da başlayacak.



N. Mert Başar: “Dijital TV yayıncılığının Türkiye’deki öncüsü olduk”

Basın toplantısında bir konuşma yapan TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı N. Mert Başar şunları söyledi: “5 yıl önce Tivibu ile yeni bir teknoloji kullanarak geleneksel TV yayıncılığını tamamen değiştirmiştik. Kullanıcılarımıza pek çok ilki yaşatmıştık ve yaşatmaya devam ediyoruz. IPTV, Web TV ve Mobil TV yayıncılığı alanında sektörümüze öncülük ediyoruz. Tivibu platformumuzu bugüne kadar 2.8 milyon kişi deneyimledi. Televizyonu evlerin salonundan çıkartarak, zamandan ve mekândan bağımsız yayıncılık anlayışı ile 4 ekran deneyimi sunan ilk platformuz. Kısa süre öncesine kadar sadece hayal edebileceğimiz bu özellikler, Tivibu ile hayatımızın bir parçası haline geldi. Bu yenilikçi vizyon ile içeriğimizi güçlendirmek adına önemli bir yatırım yaparak bugün kendi sinema kanallarımız olan 12 yeni sinema kanalını kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz.  Yeni sinema kanalları ile birlikte 24 sinema kanalı sayısına ulaşan Tivibu, Türkiye’nin en fazla sinema kanalına sahip TV platformu oldu. Bu zengin sinema içeriğini en uygun fiyatlar ve kampanyalarla müşterilerimize sunuyoruz. Tivibu’da ayağımızı gazdan çekmeyeceğiz, yeni içerikler ve uygulamalar ile müşterilerimizin TV izleme deneyimini zenginleştirmeye devam edeceğiz.”

Sinetivi kanalları
Sinetivi kanallarında 7 gün 24 saat, en yeni ve en popüler filmler, orijinal ya da Türkçe dublajlı olarak, Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte yayında olacak. “Sinetivi”, “Sinetivi 2”, “Sinetivi Adrenalin”, “Sinetivi Adrenalin 2”, “Sinetivi Karnaval”, “Sinetivi Karnaval 2” adlı kanallara Maxi Paket, Sinema Paketi ve Full Paket kullanıcıları ulaşabilecek.

Tivibu fiyatları



Maxi Paket
“Tivibu Maxi Paket”te (SD ve HD) 150’ye yakın yerli ve yabancı kanal ve 2500’ün üzerinde video içeriği yer alıyor. Tivibu kullanıcıları, Maxi Paket’e aylık 9.90 TL’den başlayan fiyatlarla üye olabiliyor.

Sinema Paketi
“Tivibu Sinema Paketi”nde (SD ve HD) 10’dan fazlası Sinema kanalı olmak üzere 170’e yakın yerli ve yabancı kanal ve aralarında 500’ün üzerinde filmin de bulunduğu 3000'in üzerinde video içeriği bulunuyor. Tivibu kullanıcıları, Sinema Paketi’ne aylık 15.90 TL’den başlayan fiyatlarla üye olabiliyor.

Full Paket
“Tivibu Full Paket”te (SD ve HD) 40’a yakını sinema, belgesel ve dizi kanalları olmak üzere 190’a yakın yerli ve yabancı kanal, içerisinde 1000’in üzerinde film, dizi ve belgeselin de bulunduğu 3000'in üzerinde video içeriği sunuluyor. Tivibu kullanıcıları Full Paket’e 22.90 TL’den başlayan fiyatlarla üye olabiliyor.

Tivibu Web, Cep ve Smart TV servisleri bir arada: Tivibu Go!
Tivibu Web, Cep ve Smart TV servislerini tek bir çatı altında toplayan ve 4 ekran keyfini artıran Tivibu Go! ile Tivibu’nun zengin içerikleri her an kullanıcılarının yanında hazır bulunuyor. Bilgisayar, akıllı telefon, tablet ve Smart TV üzerinden ulaşılabilen Tivibu Go!’da Web ve Cep servisi ayda 4,90 TL, Web, Cep ve Smart TV servisi ise ayda 9,90 TL’ye sunuluyor. Ayrıca tüm Tivibu Ev kullanıcılarının aboneliklerine göre Tivibu Go paketleri ücretsiz veriliyor. Tivibu kullanıcıları, Tivibu Web üzerinden tüm Sinetivi kanallarının yayınına ulaşabiliyor.

Rakip firmaların fiyatları

Toplantıda rakip firmaların fiyatları hakında bilgi veren N. Mert Başar, Tivibu'yu müşterilerine en uygun fiyatlarla sunduklarını belirtirken, isim vermeden aşağıdaki tabloda fiyat karşılaştırmasınıda gösterdi.