Teknolojik çözümleriyle müşterilerinin ilgi alanlarındaki gelişmeleri yakından takip etmelerini sağlayan Turkcell, GollerCepte servisi ile golleri futbolseverlerin cebine taşımaya devam ediyor. Turkcell GollerCepte servisi, takımının maçlarını takip etmek isteyen fakat stadyumda ya da televizyonlarının başında olamayan taraftarların, atılan golleri ve takım haberlerini cep telefonları ile takip edebilmelerini sağlıyor.

Ligde atılan her gol ortalama 2 bin 500 kez izlendi
Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısındaki 16 hafta boyunca oynanan müsabakalarda toplam 389 gol kaydedilirken, GollerCepte kullanıcıları bu golleri toplamda 1 milyondan fazla kez izleyerek yeni bir rekora imza attı. Bu rakamla birlikte Süper Lig’in ilk yarısında atılan her gol yaklaşık 2 bin 500 kez izlenmiş oldu. Süper Lig’in ilk yarısında en çok izlenen gol 13. haftada oynanan ve Galatasaray’ın rakibi Torku Konyaspor’u 5-0 yendiği maçta, 16. dakikada takımının ilk golünü atan Umut Bulut’un golü oldu. Beşiktaş-Fenerbahçe maçının 3. dakikasında Emmanuel Emenike’nin attığı gol ile Galatasaray-Akhisar Belediyesi maçında Burak Yılmaz’ın golü de en çok izlenen ilk 3 gol videosu arasına girmeyi başardı. 1,5 milyondan fazla kişinin yararlandığı servisin ilk yarısında en çok izlenen takım ise Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe’yi Beşiktaş ve Galatasaray takip etti.

GollerCepte servisinden yararlanmak için
GollerCepte servisine abone olmak için GOL yazıp 2222’ye SMS göndermeniz yeterli. Daha sonra cep telefonunuza gelen linki tıklayarak GollerCepte uygulamasını indirebilir veya http://gollercepte.tv mobil sitesi üzerinden takımınızın gollerini izlemeye başlayabilirsiniz. iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon kullanıcıları uygulama marketlerinden GollerCepte uygulamasını ücretsiz indirebiliyorlar. Haftalık abonelik ücreti 2,45 TL olan servise GollerCepte mobil uygulaması üzerinden girerek sezonluk paket satın alan kullanıcılar içinse servisin abonelik ücreti haftalık sadece 1,22 TL.