GSM sektörünün kalbinin attığı ve Barcelona’da düzenlenen Dünya Mobil Kongresi’nde (GSMA) tanıtılan Samsung Galaxy serisinin yeni ürünleri Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy S6 Edge, çok yakında Avea satış noktalarındaki yerini alacak.  Avealılar, Samsung’un teknolojik birikiminin ve tasarım anlayışının en uç örneklerini oluşturan yeni modellerine Avealılara özel fırsatlar eşliğinde sahip olacak.
 
Cam ve metalin kusursuz uyumu
Metal ve camın kusursuz bir işçilikle buluşmasından doğan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, işlevsel tasarımı güçlü özelliklerle birleştiriyor. Özellikle Galaxy S6 Edge, bir yandan benzersiz ve çarpıcı bir estetiğe sahipken diğer yandan sağlam bir tutuş ve dünyanın ilk çift kenarlı kavisli ekran teknolojisi sayesinde kullanıcıyı içine alan bir görüntü deneyimi sunuyor. 2560 x 1440 QUAD HD çözünürlüğe sahip 5,1 inç Super AMOLED ekranla göz alıcı görüntüler sunan Galaxy S6 ve S6 Edge, önceki modellere kıyasla daha az güç tüketimiyle yüzde 20’ye varan oranda performans artışı sağlayan 8 çekirdekli Exynos işlemci kullanıyor.
 
En güzel anlar için tasarlandı
Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge inanılmaz canlı, parlak ve hızlı görüntüler sunan ön ve arka kameralar ile donatıldı. F1.9 mercekleri, hem ön (5MP) hem de arka (16MP) kameralarda yer alan yüksek çözünürlüklü sensörler, karanlıkta dahi herhangi bir akıllı telefonda elde edilebilecek en yüksek görüntü kalitesini sağlıyor. Ayrıca gerçek zamanlı otomatik netleme, zengin ve canlı renk tonlamaları, optik görüntü ve gelişmiş ışık duyarlılığı özellikleri ile mükemmel kamera çözümleri sunuyor.