Turkcell Global Bilgi, Türk Hava Yollarına (THY) çağrı merkezi hizmeti vermeye başladı.  Şirketten yapılan açıklamaya göre Turkcell Global Bilgi, THY'ye gelen hava taşımacılığıyla ilgili yurt içi ve yurt dışı yolcu rezervasyonu, bilet satışı ve danışma konularında soru, bilgi, şikayet ve taleplerle ilgili çağrıları 7/24 karşılıyor. Aynı hizmet ses dışındaki diğer kanallar olan e-posta, mektup, faks ve web formdan da veriliyor.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Global Bilgi Yurt İçi Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Akın Akalın, "Şirketimiz toplam 24 lokasyonda, hizmet verdiği farklı sektörlerdeki 70'den fazla şirketle şu an Türkiye'nin pazar lideri. Turkcell Global Bilgi olarak müşteri memnuniyeti odaklı hizmet yaklaşımımız, ihtiyaca özel sektörel çözümlerimiz, teknolojik alt yapımız, uzman kadromuz ve 15 yıllık bilgi birikimimiz, hem özel hem devlet sektöründe birçok şirket için ilk tercih olmamızı sağlıyor" ifadelerini kullandı.
 
Kurulduğu günden bu yana hizmet verdikleri tüm şirket ve kurumlarla uyumlu bir iş birliği yakaladıklarının ve dolayısıyla başarılı çalışmalar ortaya koyduklarının altını çizen Akalın, şunları kaydetti:
 
"2014 yılı itibarı ile müşterilerimizin stratejik iş hedeflerine ortak olan bir şirket olarak konumlandık. Müşteri deneyimi yönetimi konusundaki uzmanlığımız, deneyimimiz ve üstün teknolojimizle Türk Hava Yolları'nın müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyeceğiz. İş ortaklığımızın herkese hayırlı olmasını diliyorum."