TTNET, gençlerin hızlı internet ihtiyaçlarına cevap verecek ve kariyerlerine destek olacak avantajlarla dolu ‘Genç Kampanyası’nı başlattı. 
 
TTNET’in başlattığı yeni kampanya ile 12 ay taahhüt veren yeni kullanıcılar, 24 Mbps’ye kadar hızda Yalın FİBERNET Limitsiz paketinden ayda 63.90 TL’ye faydalanabilecek.  Ayrıca TTNET, kampanyayı tercih eden kullanıcılara modemi de ücretsiz sunacak. 
 
Kampanyadan yararlanan kullanıcılara; TTNET’in İstanbul Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği ve tüm süreçleri online ilerleyen sertifika programı hediye edilecek. Kullanıcılar, online eğitim platformu olan TTNET ProG’de yer alan İstanbul Üniversitesi Satış ve Pazarlama ya da İş Dünyasında Profesyonellik Sertifika Programlarından birini seçebilecek. www.ttnetprog.com.tr adresinden sertifika programlarına kaydolup, online eğitimlerin tamamlanması sonrasında kullanıcıların İstanbul Üniversitesi Sertifikaları evlerine gönderilecek.
 
Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin www.ttnet.com.tr’ye, Türk Telekom Ofislerine, TTNET Bayilerine ve TTNET Çağrı Merkezine başvurmaları yeterli olacak.