TTNET, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde başlattığı “Okula Dönüş” projesi kapsamında; Casper dizüstü bilgisayar ve Canon yazıcı kampanyası başlattı.
 
“Okula Dönüş” projesi kapsamında yapılan özel araştırma ile müşterilerinin beklentilerini belirleyen TTNET, bu beklentiler doğrultusunda mevcut ve yeni müşterileri için ayda 6 TL’ye Canon yazıcı ve ayda 79,90 TL’ye Casper dizüstü bilgisayar kampanyası oluşturdu ve kullanıcılarının beğenisine sundu.
TTNET’in yeni kampanyasına katılan kullanıcılar, 5 bini aşkın noktada verilen sınırsız TTNET WiFi hizmetinden yararlanabilecek.
 
Kullanıcılar ayrıca; cep telefonu ve tabletten televizyon ve sinema izleme keyfi sunan Tivibu Go Maxi servisini de 24 ay boyunca ücretsiz kullanabilecek.
Kampanyadan yararlanmak isteyenler, www.ttnetleokulyolunda.com adresinden ya da TTNET ofislerinden alışveriş yapabiliyor. 
 
Casper Notebook: İnce ve metal kasalı
 
TTD4200 Casper Notebook, Intel® Core™ i5-4200M işlemciye sahip. Windows 8.1 işletim sistemi,  4 GB DDR3 belleği, 1 MP HD web cam ve 2,5 kilogramlık ağırlığı, ince tasarımı ve metal kasasıyla dikkat çekiyor.
İşlemci hızı 2.50 Ghz, Intel® Turbo Boost ile 3.10 Ghz'e kadar Intel® Akıllı Bellek sahibi olan Casper Notebook, 15.6 WXGA (1366x768) HD LED ekranı ve 3 GB DDR3 NVIDIA® GeForce® 840M (2 GB Ayrılmış Bellek) ekran kartı ile de, geniş bir kitleye hitap ediyor.
 
Canon yazıcı: Dakikada 8 baskı
 
CANON IP 2850 yazıcı ise dakikada 8 adet siyah beyaz doküman, dakikada 4 adet renkli doküman basabiliyor. En yüksek 4800 x 600 dpi baskı çözünürlüğüne sahip Canon yazıcı, 2 FINE Kartuş (BK, CL) baskı teknolojisi ile de öne çıkıyor.