TTNET, "Kamuluya Her Şey Dahil" kampanyasını tercih edenlere, 50 liralık CarrefourSa hediye çeki sunuyor. Öğretmenler Günü'ne özel sunulan hediye çeki fırsatından, 7 Aralık 2014 tarihine kadar kampanyaya başvuran tüm öğretmenler ve bireysel kamu çalışanları yararlanabilecek.
 
TTNET açıklamasına göre, şirket, "Kamuluya Her Şey Dahil" kampanyasını, Öğretmenler Günü'ne özel olarak hazırlanan 50 liralık CarrefourSa hediye çekiyle zenginleştiriyor. 7 Aralık 2014 tarihine kadar "Kamuluya Her Şey Dahil" kampanyasını tercih eden öğretmenler ve tüm bireysel kamu çalışanları hediye çeki fırsatından yararlanabilecek.
 
TTNET'in limitsiz internet NETLİMİTSİZ'i her şey dahil ayda 54,90 TL'lik fiyatla sunduğu söz konusu kampanyadan yararlananlar, modem ve bağlantı ücreti ödemeyecek. Tivibu Go Maxi paketi de bir ay boyunca ücretsiz sunulacak.
 
Kullanıcılar, 24KASIM TCKN yazarak 6606'ya SMS göndererek hediye çeki şifresini alabiliyor. Hediye çeki şifreleri 31 Ocak 2015 tarihine kadar tüm CarrefourSa mağazalarında kullanılabilecek.
 
Kampanyadan yararlanmak isteyenler, TTNET satış noktalarına, www.ttnet.com.tr ve 444 0 375 TTNET müşteri hizmetlerine başvuru yapabiliyor.