Turkcell, Konyalı iş adamlarını İstanbul’daki Turkcell Kurumsal Müşteri Deneyim Merkezi’nde ağırladı. Turkcell yetkililerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen organizasyona Anadolu Birlik Holding, KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ), Atiker Metal, Selçuklu Belediyesi, Belya Bilgisayar, İttifak Holding, Doğan Oksijen, Ffps Bilgi Teknik Danışmanlık ve Okyanus Taahhüt’ten gelen toplam yöneticiler katıldı.
 
Son beş yılda Konya’ya 75 milyon TL yatırım
Turkcell Müşteri Kurumsal Deneyim Merkezi’nde Konya’daki şirketlerin yöneticilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Turkcell’in Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Konya’da son beş yılda toplam 75 milyon TL yatırım yaptığını belirtti.
 
Turkcell’in Konya’da imza attığı sosyal sorumluluk projelerine de değinen Selen Kocabaş “Kardelenler projesi kapsamında Konyalı Kardelenlerin 21’i liseden, 89’u üniversiteden mezun oldu. 79 Kardelenimiz halen liseye, 16’sı ise üniversiteye devam ediyor. Konya’da gerçekleştirdiğimiz bir diğer sosyal sorumluluk projesi de Ekonomiye Kadın Gücü Projesi.  2012 yılında ekonomik üretime başlamak isteyen dar gelirli kadınlar için Türkiye İsrafı Önleme Vakfı işbirliğiyle Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın himayesinde teknoloji ve iletişim gücümüzü seferber ederek başlattığımız bu proje kapsamında Konya’da bu güne kadar 1.185 kadınımız destek aldı. Ayrıca 29 Turkcell İletişim Merkezimiz ve 2 Turkcell Dağıtım Merkezimiz’ de yaklaşık 300 kişiye istihdam sağlayarak Konya’daki gençlerimize yeni iş imkanı sunmaya devam ediyoruz” dedi.
 
Konya’daki şirketler teknolojiyi yakından takip ediyor
Gerçekleştirilen buluşmada Turkcell yöneticileri, Konyalı iş adamlarına M2M, Akıllı Bulut ve Akıllı Santral hakkında bilgiler verdi. Anadolu’daki şirketlerin teknoloji ile işlerini büyütmelerini sağlamanın birinci hedefleri olduğunu vurgulayan Selen Kocabaş, “Artık tüm dünyada şehirler dijitalleşiyor. Ancak şehirlerin dijitalleşmesi için önce şirketlerin dijitalleşmesi ve teknolojiyi kullanması gerekiyor. Bu sebeple öncelikli hedefimizi şirketlerimizin teknolojiyi kullanmalarını sağlamak. Şirketlerin işleriyle ilgili ihtiyaç duydukları bilgiye her an her yerden ulaşmalarını sağlamak üzere sunduğumuz çözümlerin başında, Turkcell AkıllıBulut geliyor. Artık KOBİ’ler donanım, yazılım, lisans, işletim, internet ve güvenlik gibi IT hizmetlerini yüzde 80 tasarruf ile www.turkcellakillibulut.com adresi üzerinden alabiliyor. M2M (makineler arası iletişim) teknolojisi sayesinde de Turkcell müşterisi şirketler akıllı araç sistemleriyle benzinden tasarruf edebiliyor, enerjide kayıp kaçak oranlarını çok daha düşük seviyelere çekebiliyor, stok takibinde maliyetlerini düşürebiliyor, gıda maddelerinin bozulmalarını engelleyebiliyor ve böylece daha fazla operasyonel verimlilik sağlayabiliyor. Bu konuda Konyalı şirketler çok iyi bir performans sergiliyor ve teknolojiyi yakından takip ediyor.” dedi. Kocabaş,  bir diğer önemli ürün Turkcell Superonline’ın sunduğu Akıllı Santral’e de dikkat çekerek, “Tüm ofis iletişim araçlarını tek bir platformda toplayan Akıllı Santral sayesinde, şirketler santral kurulum, barındırma, bakım ve işletim maliyetlerinden tasarruf edebiliyor. Ayrıca Akıllı Santral sayesinde farklı iletişim araçlarından (masa telefonu, cep telefonu, PC, tablet) gelen tüm arama ve mesajlara tek bir numara üzerinden ulaşılabiliyor. Akıllı Santral ile ofisler arasındaki tüm görüşmeler de ücretsiz yapılabiliyor” dedi.
 
540 bini aşkın şirkete hizmet
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş sözlerine şöyle devam etti. “Turkcell, bugün kurumsal pazarın lideri ve 540 bini aşkın şirkete hizmet veriyor. Turkcell’li olmayı seçen şirketler için fark yaratmak, onları teknolojiyle bir adım öne taşıyabilmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bunun için de ülkemizi doğudan batıya, kuzeyden güneye adım adım geziyor kurumsal müşterilerimize teknolojik inovasyonla nasıl bir gelişim yaşayacaklarını anlatıyoruz. Son 5 yılda bu amaçla 650 organizasyon düzenledik, 175 bin müşterimize ulaştık. “
 
Geleceğin Akıllı Şehirleri dev bir makette Kurumsal Deneyim Merkezi’nde
Sektörel organizasyonların da düzenlendiği ve müşteri memnuniyet oranının %95 olduğu Turkcell Müşteri Kurumsal Deneyim Merkezi’nde kurumsal müşteriler; Akıllı Araç, Akıllı Ofis, Akıllı Bulut, Akıllı Endüstri, İnternet Çözümleri, Akıllı Enerji ve Ekip Mobil uygulamalarını uzmanlarr eşliğinde rahatlıkla deneyimleyebiliyor. Kurumsal Deneyim Merkezi’nde şirket çalışanlarının kullandıkları akıllı cihazları ve uygulamaları yönetebilmek için geliştirilmiş Mobil Cihaz Yönetimi bölümünde akıllı telefon, tablet, ultrabook, VINN ailesi ve Smart TV’ler deneyime sunuluyor. Turkcell’in fark yaratan Akıllı Klima, Akıllı Priz, Kargo Takip, Araç Takip, SağlıkMetre gibi M2M (Machine to Machine) çözümleri canlı olarak deneyimlenebiliyor.  Turkcell ve Turkcell Superonline’ün güçlü altyapısıyla farklı segmentlere yönelik Fiber internet, VoIP, PSTN, Yakınsama, Mobil Santral, Süper Santral (IP Centrex) de Kurumsal Deneyim Merkezi’nde yer alan çözümlerden birkaçı…