Turkcell Superonline, üniversite öğrencilerine yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. Kampanya kapsamında 25 Mbps hız ve 75 GB Adil Kullanım Koşullarına (AKK) sahip fiber internet ya da 16 Mbps’e kadar hız ve 50 GB AKK’ya sahip Yalın ADSL hizmetinden yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri ayda yalnızca 59 lira ödüyor. Hem fiber hem de Yalın ADSL için tek fiyat avantajı getiren kampanya, 12 ay taahhüt seçeneği ile  dikkati çekiyor.
 
Evlerinde hızlı ve kaliteli internet hizmetinin keyfini çıkaran üniversiteliler aktivasyon, kurulum ve üyelik süresince modem ücreti de ödemiyor. Yalın ADSL kampanyası kapsamında ilk üç ay boyunca Turkcell TV+ Web Paketi de üniversite öğrencilerine hediye olarak sunuluyor. Böylece üniversiteliler en sevdikleri film, dizi ve TV kanallarını izleme keyfini bilgisayarına taşıyor.
 
Üniversite öğrencisi yeni müşterilerin ya da mevcut abone olup farklı bir adres için başvuruda bulunanların katılımına açık kampanyadan yararlanmak için öğrenci kimliği ya da öğrenci belgesi ile başvurmak yeterli. 
 
1 Ocak 2015’e kadar geçerli kampanyaya katılmak için başvuru adresleri ise Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri 0 850 222 0 222, www.superonline.net ya da Turkcell Superonline yetkili satış kanalları.