Vodafone Türkiye, 10 cihazı aynı anda internete bağlayan Vodafone Cepte Wi-Fi’da yeni yaz teklifini duyurdu. İçindeki SIM kartla Vodafone’un 3G Süper İnternetini kablosuz bağlantıya çeviren Cepte Wi-Fi, tarifeye ek ayda 10 TL ödemeyle son teknoloji Samsung Galaxy Tab 4 7” tableti Vodafone’lularla buluşturuyor.
 
Akıllı telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan müzik çalara kadar Wi-Fi bağlanabilirliği olan 10 cihazı aynı anda kablosuz olarak internete bağlayabilen Vodafone Cepte Wi-Fi, Vodafone’un çift taşıyıcılı 3G şebekesiyle 81 ilde Süper İnternet deneyimini yaşatıyor. Evde ya da dışarıda kullanılabilen Vodafone Cepte Wi-Fi, sadece 80 gramlık ağırlığı ve 4 saate ulaşan pil ömrüyle internet keyfinin her an her yerde sürmesini sağlıyor. Ayda 40 TL’ye 7 GB internet paketiyle gelen Vodafone Cepte Wi-Fi’nin bilgi ekranı, internet kullanımını kolayca takip etme imkanı sunuyor. Apple Store ve Google Play Store üzerinden iOS ve Android’li cihazlara indirilebilen özel uygulamasıyla Cepte Wi-Fi’nin internet kullanımı, akıllı cihazlar üzerinden ayrıntılı şekilde takip edilebiliyor.
 
Her an her yerde internete Samsung Galaxy Tab 4 7” ile kolay erişim
 
Vodafone’un yaza özel teklifiyle dört çekirdekli Samsung Galaxy Tab 4 7”, ayda 10 TL ek ödemeyle Cepte Wi-Fi ile mobil internete erişimine keyif katıyor. 7 inçlik ekrana sahip Samsung Galaxy Tab 4 7”, ceket cebine sığan kompakt yapısıyla iş yapmayı ve eğlenceyi kolaylaştırıyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip tablet 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci ve 1,5 GB RAM’den güç alıyor. 8 GB dâhili belleği MicroSD kart desteğiyle 32 GB’ya çıkartılabiliyor. Yeni Samsung Galaxy Tab 4 7’’ tablet, 3 megapiksellik arka kamerasıyla unutulmaz kareleri ölümsüzleştirirken, 1.3 megapiksel ön kamerayla internet üzerinden görüntülü konuşma ve telekonferansa imkan tanıyor.. 1280x800 piksel çözünürlükle net görüntü üreten Samsung Galaxy Tab 4 7”, 4000 mAh güçlü bataryasıyla doya doya internet keyfi yaşatıyor.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
 
“Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarını abonelerimiz için kolaylaştıran teknolojiler geliştiriyoruz. Mobil internet özgürlüğünü abonelerimize yaşatmak için yenilikçi cihazları ve akıllı teknolojileri Türkiye’yle buluşturuyoruz. En son teknolojiyi dünyayla aynı anda abonelerimize sunma vizyonuyla, her an her yerden Vodafone’un 81 ilde kapsaması bulunan, çift taşıyıcılı 3G Süper İnternetine erişimi kolaylaştıran Vodafone Cepte Wi-Fi’yi abonelerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sadece 80 gram ağırlığındaki bu küçük cihaz, içindeki 7 GB internetiyle ister evde, ister dışarıda her an 10 farklı cihazı kablosuz olarak internete bağlayabiliyor. Ayda sadece 40 TL’ye mobil internet keyfi yaşatan Vodafone Cepte Wi-Fi’lı yeni yaz teklifimizle, ayda sadece 10 TL ek ödemeyle en son teknoloji Samsung Galaxy Tab 4 7” tableti hediye ediyoruz. Bu vesileyle tüm abonelerimizi, her an her yerden 3G mobil internete erişerek çalışmayı ve eğlenmeyi kolaylaştıran Cepte Wi-Fi ve Samsung Galaxy Tab 4 7” tabletle tanışmak üzere Vodafone Cep Merkezleri’ne davet ediyoruz.”