Vodafone, faturasız abonelerin her yüklemelerinde yüzlerce hediye kazanabilecekleri yeni çekiliş kampanyasını duyurdu.
 
Abonelerine her daim kazandırmayı hedefleyen Vodafone Faturasız, 8 Eylül – 22 Ekim tarihleri arasında hattına yükleme yapan müşterilerine yaptıkları yüklemeyle orantılı olarak çekiliş hakkı veriyor. Büyük ikramiyesi bir adet BMW 116i olan çekiliş kampanyası boyunca aboneler, yaptıkları yükleme miktarına göre bir seferde 5 adete kadar çekiliş hakkı kazanıyorlar.
 
22 Ekim’e kadar devam edecek olan yükleme kampanyası sonunda bir Vodafone Faturasız abonesi BMW 116i, 100 abone Samsung Galaxy S4 Mini akıllı telefon ve 100 abone Vodafone Smart Tab3 10” tablet kazanacak.
 
Kampanya tüm Vodafone Faturasız aboneleri için yükleme yaptıkları tüm noktalardan geçerli olacak. Yükleme yapan her abone otomatik olarak çekilişe katılmış olacak ve kazandıkları haklar, abonelere SMS ile gönderilecek. Kampanya sonrasında, 5 Kasım’da noter huzurunda yapılacak çekilişle talihliler belirlenecek. Kazananlar 12 Kasım’da duyurulacak.
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:
 
“Türkiye’de mobil iletişim sektörünün ilklerini hayata geçirirken, her daim kazandırmak söylemi ile Vodafone Faturasız abonelerimize sürekli yeni avantajlar sunuyoruz. Bu avantajlara bir yenisini daha ekleyerek Vodafone Faturasız abonelerine her yüklemelerinde yüzlerce hediye kazandıracak bir çekiliş kampanyası başlattık. 8 Eylül – 22 Ekim tarihleri arasında hattına yükleme yapan tüm Vodafone Faturasız aboneleri, 1 adet BMW 116i, 100 adet Samsung Galaxy S4 Mini ve 100 adet Vodafone Smart Tab 3 10”un aralarında bulunduğu yüzlerce hediyeden birini kazanma fırsatı yakalayacak. Vodafone Faturasız abonelere sürekli kazandırma vizyonuyla, yenilikçi iletişim tarifeleri ve hayatı kolaylaştıran fırsatlar sunmaya devam edeceğiz.”